Ben je bereid om jezelf te hervinden?

De ziel wil omgeven worden door pure liefde dus niet emotionele liefde.
Zij zal op avontuur en ontdekkingstocht gaan om zichzelf weer te hervinden.

We are not human beings on a spiritual journey
We are spiritual beings on a human journey

Als het zwaar tegenzit bestaat de kans dat je het liefste wil wegrennen of je onplezierige situatie wil negeren. Het is zo gemakkelijk je hoofd in het zand te stoppen. De pijn is er nog steeds. Al doe je zo keihard je best om het niet onder ogen te willen zien. En al doe je ontzettend veel moeite alsof het er niet is. De pijn komt altijd naar boven.

Metafoor De Bal

Vergelijk de pijn met een bal die je steeds onder water probeert te duwen. Als je duwkracht verslapt dan komt de bal weer naar de oppervlakte. Je blijft dit veelvuldig doen en verwissel steeds van hand. Wat gebeurt er op een gegeven ogenblik met je handen en armen? Hoe lang houd je het vol?

Durf je eerlijk te zijn?

Zo ja, sta eens echt stil bij je huidige leven wat het negeren je heeft gebracht tot nu toe. Is het precies niet waar je wilt zijn? Leef jij je gewenste leven? Doe jij wat je echt blij maakt? Voel jij je energiek. En stroomt je levensenergie en -geluk vrij?

Dus wat heeft wegrennen of negeren dan voor zin? Mocht je huidige situatie nu voor jou echt niet meer houdbaar zijn. Je ziet het niet meer zitten. En als jij je niet lekker in je vel zit of de vragen stelt “wie ben ik? wat wil ik leren over mezelf? wat doe ik hier op aarde?”. Wil je inzicht krijgen in jezelf?

Ben je echt bereid om jezelf te hervinden? Ben je inderdaad bereid jouw stralende gelukkige lichter leven te verwezenlijken? Zo ja, kom tot actie!

Ik nodig en daag je uit jezelf te hervinden. Het is een gelegenheid voor jou om in beweging te komen en daardoor persoonlijk gaat groeien en bloeien voor je eigen welzijn en geluk. Kom in beweging en meld je aan voor mijn aanbod.

PS: Deel dit bericht voor het verspreiden van de boodschap zacht en vriendelijk te zijn voor jezelf en anderen.

PS: Volg je mij al op @Oerzelfliefde?

0 Shares