Dankbaar voor verlieservaring

Donderdag 24 augustus jl. nam Lisa Vos, freelance journalist, contact met mij op. Ze stuitte “per toeval” op mijn website en wenste een stuk over mij te schrijven. Ze vindt het prachtig wat ik doe en dat ik open ben over mijn verhaal.
INTENTIE
Ik werk in het bijzonder als transformatiecoach. En heb JA gezegd tegen Lisa met de intentie vele harten aan te raken, velen inspireren, velen een zetje te geven zichzelf te hervinden en te genieten van hun zelfontdekkingsreis. Een tegenslag die mij flink heeft wakker geschud 12 jaar geleden. Ik zette de eerste stap om op een innerlijke reis te gaan: mezelf te ontdekken; mezelf te hervinden en in het bijzonder mezelf lief te hebben.
Zelfontdekkingsreis
Jezelf hervinden is het magische grootste gigantische geschenk die je jezelf kan geven. Het breng je terug bij je Ware Zelf.
Je wordt er gelukkig van, omdat je jouw eigen levenspad wandelt en niet van een ander. De richting bepaal je zelf, je geniet ervan en ook heb je plezier van de lessen die je leert. Het ongemak omarm je en laat je toe met liefde.
Je gaat anders naar jezelf kijken en ook naar anderen en de wereld. En je ziet hoe magisch mooi de wereld en het leven is. Je kan zelf veel creëren ten goede van ons allen. Je stelt je dienstbaar op zonder jezelf te verliezen en uit te putten.
AD Westland d.d. 25 augustus 2023
Lees mijn zelfontdekkingsreis verhaal in onderstaande artikel.

Transformatiecoach zelfliefde coach rouwcoach

0 Shares