Zelfbevrijding

De lentelucht is te ruiken… Het wordt lichter en zonniger!
Lente staat op spiritueel niveau voor transformatie om je te openen voor nieuwe mogelijkheden.
Een uitnodiging om hetgeen wat je niet meer dient (gelukkiger maakt) los te laten met liefde en dankbaarheid.
De maand maart is de meest geschikte tijd om de tuin in te gaan en te gaan snoeien.
Lijkt vaak rigoureus maar ze gaan daarvan weer volop bloeien.
Lees mijn eigen transformatie snoeibeurt verhaal,

Zelfbevrijding
Hervind jezelf, je Ware Zelf

Een persoonlijke crisis in 2011 schudde mij wakker. Dit wekte tegelijk het diepe verlangen om meer vanuit mijn Ware Zelf te gaan leven en uit me uit te drukken. Zo begon ik met de eerste stappen te zetten voor een bewuster gebalanceerd en lichter leven. Het leerde met beide voeten op de grond te staan en met mijn hoofd in de lucht.
Deze stappen waren veel wandelingen in mijn woon/werk omgeving en het alleen doorbrengen in de natuur (bos, strand en duinen). Het lezen van inspirerende en video’s kijken. Daarnaast paste ik affirmaties in mijn dagelijks leven toe, leren mediteren en het ook dagelijks doen en beoefende wekelijks yoga. De periode na 2011 ervaar ik als een voorbereiding op wat eind het jaar 2016 heeft plaatsvonden in mijn leven. Dit was de startschot voor transformatie vanuit diepere lagen van binnen uit.

Transformatie

December 2016 nam ik deel aan een transformatie workshop met de intentie “I will use my power wisely”. Op dat moment besefte ik nog niet de volle betekenis van deze intentie. Het was een intentie dat van diep vanbinnen kwam en voelde. Deze dag maakte ik blijkbaar de keuze om mijn kracht te verwelkomen en te omarmen in plaats van het te negeren en af te wijzen.

Power staat voor mijn innerlijke licht en kracht.

Zo begon ik stapsgewijs met mijn eigen transformatie en innerlijke werk in vele vormen. Transformatieworkshops, opleidingen en 1-op-1 transformatiecoachsessies. Mijn innerlijke transformatiewerk bracht mij bij vele momenten uit het (verre) verleden en huidig leven zoals opgejaagd voelen en het vermoord worden. Een menselijke broedmachine te zijn, geweld ervaren en veroorzaken, verlaten worden (weeskind), de grote redder steeds uithangen enzovoort.
NU, vele jaren verder, ben ik tot het inzicht gekomen dat ik enorm bang was voor mijn eigen immense kracht. Een weerstand tegen de aanvaarding van mijn kracht uit angst om iemand anders, mezelf en de wereld te vernietigen. En het ook weigeren deze kracht te uiten.
Zogenaamd uit eigen bescherming wees ik het af. Ik zette mezelf liever niet in de spotlicht en vertoefde achter de schermen. Het leek mij makkelijker om mij te verschuilen achter situaties, gebeurtenissen en personen in mijn omgeving. Het liefst bleef ik ver weg van mijn kracht, mijn innerlijke licht.
De meest gebruikte excuus was “ik ben bang dat ik anderen hiermee pijn kan doen inclusief mezelf”.
Ik begrijp mezelf nu veel meer en heb ook compassie voor mezelf. Dit komt uit de mens-zijn ervaringen uit mijn vorige levens.
Vervolgens kwam spijt. Er kwam een stroom van spijt door mij heen. Verschrikkelijk vond ik het hebben van spijt.
Spijt dat ik mijn kracht zo flink heb genegeerd, afgewezen en verafschuwd. Mijn innerlijke licht heb ik eerder ervaren als een last dan een geschenk. Vandaar dat ik écht voelen niet kon waarderen.

Zelfvergeving en overgave

Zo ging ik op mijn knieën en heb ik heel vaak meerdere malen het ho`oponopono gebed opgezegd voor zelfvergeving. En ik ging ook steeds de zin “ik geef mij over aan u” herhalen.
Op het moment ben ik zeer dankbaar dat ik de keuze heb gemaakt mijn innerlijke kracht weer te verwelkomen en die te omarmen.
Ik merk bij mezelf dat ik steeds meer vanuit mijn hart besef dat het mens-zijn een zeer kostbaar waardevol geschenk is om jezelf te hervinden, je Ware Zelf. Mezelf hervinden is zelfbevrijding!
Mijn Zelfbevrijding is nog steeds lopende. Weliswaar in mijn eigen tempo om zo nog meer mijn innerlijke licht te laten schijnen, authentiek uit te drukken en liefde te geven dat overstroomt van binnen uit.
Ben je bereid om nu te kiezen voor een transformatie snoeibeurt en dat met liefde, zachtheid, vriendelijkheid en gemak te doen?
Stuur mij een privé chatbericht of vul het contactformulier op mijn website of meld je gelijk aan voor een transformatie zelfbevrijding coachsessie.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *