Het nieuwe (zelf)bewustzijn

Tijd om wakker te worden! Van binnen uit ontwaken is voor een ieder mens anders. In mijn geval kwam het door een persoonlijk groot verlies. Bij anderen kan het op een andere manier plaatsvinden.

Something inside so strong

Materialistisch kan je alles hebben. Hoef je niet te klagen en het gaat over het algemeen goed met je. Toch voel jij een onbeschrijfelijke leegte, een zware diepe vermoeidheid, een robot-gevoel, het gevoel niet gezien-gehoord-gesteund te worden en je voel je slecht in je lichaam.

“Wat heb ik? Is er iets mis met mij?”. Fantastisch dat je jezelf die vragen stelt. Antwoord op je vraag kan op vele magische manieren worden beantwoord.

Je begint met een zoektocht dat eerst naar buiten is gericht. Tot je beseft dat het gaat om VINDEN in plaats van zoeken. Bewust zijn hiervan betekent dat je innerlijk gaat herinneren wie je daadwerkelijk bent. Op een dieper niveau maak je weer contact met jezelf en kom je in je kracht.

Het muzieknummer “something inside so strong” heeft mij diep geraakt gedurende mijn intense Ware Zelf ontdekkingsreis. Als je Ware Zelf naar buiten wil laten gaan dan schudt het je diep van binnen wakker. Ik heb zelfliefde mogen ervaren en die te ontwikkelen dat ik het nu werkelijk Ware Zelf liefhebben mag noemen.

Ware Zelf liefhebben, wat betekent het voor mij?

♥ Aanwezig Zijn bij jezelf

Reageer je zeer snel emotioneel overdreven sterk als er iets lijkt fout te gaan of heb je moeite met intense energieën van mensen(massa’s) / plaatsen / steden. Ga je steeds uit je lichaam als de pijn, het lijden en het geweld in de aardse wereld je teveel wordt?

Een aantal jaren geleden drong het diep tot mij door dat ik slechts deels in mijn fysieke lichaam was. Mijn gebrek aan aarding. Door de bovenstaande ervaringen in mijn leven, ook wel bekend als de problemen van mijn (hoog) gevoeligheid, heb ik mogen ontdekken en leren om stabiel en krachtig aanwezig te zijn bij mezelf. Ook om mezelf meer ruimte te geven, in mijn kracht te komen en mijn hart te openen. Open te staan voor de energiestroom van Universele Liefde.

Onze (hoog) gevoeligheid heeft waardevolle onschatbare informatie over jezelf voor je dat bijdraagt aan je persoonlijke – en spirituele groei en bloei.

♥ Jezelf volledig omarmen

Zie je licht en schaduw! Dan bedoel ik zowel het licht als het duister wat er is in jezelf te accepteren oordeel vrij en zonder een geheime agenda. Ga juist het avontuur aan om juist samen te werken in harmonie met alle delen van jou en zorg dat die delen elkaar completeren. Ze transformeren samen en tillen elkaar naar een hoger niveau. Zie je licht en schaduw!

♥ Diep liefdevol en krachtig JA zeggen tegen jezelf

Ik nodig je nu uit met mij mee te gaan naar een moment dat je het gevoel had om “nee” te willen zeggen tegen een ander. En toch zeg je “ja” tegen de ander. Weet je dat jij (on)bewust “nee” zegt tegen jezelf.

Het kan best lastig zijn om krachtig Ja te zeggen tegen jezelf als je moeite hebt om voor jezelf op te komen, grenzen te stellen en je te kampen hebt met minderwaardigheidsgevoel. Steeds bezig met wat anderen van je vinden en op zoek te gaan naar bevestiging. Honger naar goedkeuring en liefdesafhankelijkheid is het onderdrukken van je eigen behoeftes

Hoe vaak heb jij “NEE” gezegd tegen jezelf?

Nu daag ik je uit om in je kracht te komen en je ruimte te nemen.

Durf jij en heb jij de moed om heel eerlijk en oprecht naar jezelf te kijken, je huidige levenssituatie, wat heeft het je opgeleverd om continue “NEE” tegen jezelf te zeggen.

Zou je het experiment willen aangaan met jezelf om nu vaker liefdevol “JA” te zeggen tegen jezelf als je dat zo voelt? JA zeggen tegen jezelf met liefde, zachtheid en gemak.

Doe het eens een maand en deel jouw resultaat met anderen ter inspiratie.

♥ Openen van je hart

Door het openen van mijn hart heb ik op een dieper niveau verbinding kunnen maken met mezelf en anderen. Ook een duidelijk onderscheidt maken tussen een pure gevoel en emotionele reacties. Bewust stil te staan bij een rauwe natuurlijke emotie of emotie die lange tijd is onderdrukt.

Als je overmatig het leven benadert vanuit je hoofd en zo ver mogelijk wegblijft van het doorvoelen van je emoties leidt het tot verlies van de verbinding met jezelf en kun je niet op een dieper niveau verbinding maken met jezelf en anderen.

Het is energie verspilling om een schuldige aan te wijzen zoals je ouders of anderen. Ze hebben geen voorbeeld gehad of weten niet hoe. In het aardse leven hebben wij te maken met oertrauma/-pijn of verouderde definities over iets.

Wil je een verandering en transformatie ondergaan dan zou ik zeggen; “Start met jezelf en maak gebruik van je ja-kracht” en stop met de vinger te wijzen naar een ander, omdat er drie vingers zijn die naar jou zijn gericht. Zet je intentie voor een verandering en transformatie die bij jou past. Energie volgt intentie! Beleef dat!!

Houd van jezelf zoals je bent en niet zoals je zou moeten zijn.

Dat je tot het einde deze blog leest kan betekenen dat ik met een bepaalde reden in je leven zichtbaar wordt. Je hebt een diepe behoefte geuit. Wil je jouw behoeften ervaren en vervullen? En ben je klaar ervoor je hart te openen en ook in je kracht te staan? Vraag nu een losse transformatiecoachsessie aan en bevrijd jezelf. Nu is de tijd voor zelfzorg.

PS: Deel dit bericht voor het verspreiden van de boodschap zacht en vriendelijk te zijn voor jezelf en anderen.

PS: Volg je mij al op @Oerzelfliefde?

0 Shares