• Bevrijd jezelf

  Innerlijk ruimte maken voor jezelf

Komt dit je bekend voor?

 • Je worstelt met verdriet en je hart voelt zwaar van verdriet
 • Je hebt het gevoel dat je in de steek bent gelaten of je wordt afgewezen door iemand
 • Je hebt het gevoel dat je leeft als een robot.
 • Je ontwikkelt Burn-out klachten
 • Je doet alles op de automatische piloot en racet van de ene naar de andere verplichting.

Afscheid nemen betekent een begroeting bij het elkaar verlaten

In het leven heb je regelmatig te maken met afscheid nemen. Eén daarvan is een relatiebreuk. Het kan zijn dat je relatie recent of lang geleden is beëindigd om verschillende redenen. Herhaaldelijk sluit je onbewust je hart bij het kwijtraken van iemand of iets waaraan je gehecht bent.

Als je te maken krijgt met een verlieservaring roept het vele intense emoties en gevoelens op. Enkele kunnen zijn verdriet, boosheid, gemis, verlating, afwijzing, angst en nog veel meer. Je reactie op hartzeer is de deur van je hart dicht te doen en de energiestroom te stoppen of blokkeren. Het is voor je zeer moeilijk je open te stellen en de verbinding te maken met jezelf en met anderen. Ben je bereid en sta je open voor de levenslessen en de geschenken die je mag ontvangen uit deze verlieservaring?

transformatiecoach zelfliefde lichter leven

Liefde is het licht dat de duisternis verlicht.

~dr. Altazar Rossiter~

Hoe zou het voor je zijn als je

 • op een zachte, respectvolle en liefdevolle manier je liefdespartner energetisch los te laten
 • weer in je kracht komt
 • je lichter voelt door jezelf te bevrijden
 • lekker(der) in je vel zit en je goed voelt
 • vrij leeft en vol levensvreugde

Transformatiecoachsessie:

Je kan een losse transformatiecoachsessie aanvragen om

 • kennis te maken met mijn coachingsstijl en met één van de trauma genezende methodieken waarvan ik gebruik maak, zoals bijvoorbeeld EFT (Emotional Freedom Techniques) en de Altazar Methode.
 • jezelf te bevrijden van de gevoelens die jouw hart verzwaren en weer de verbinding te maken met jezelf.

De ervaring van anderen:

Transformatie Lichter Leven

“In een onstabiele periode in mijn leven van afscheid en loslaten vond ik Jennifer online. Haar warmte en het gevoel er mogen zijn voelde meteen heel waardevol en open.

De sessies die ik kreeg opende mij in mijn gevoel en daardoor kon lang opgeslagen pijn en verdriet naar buiten komen. Ook de muziek die ze gebruikt opent en heelt. Na een sessie kom ik veel lichter thuis. De transformatie werkt nog lang door en voelt heel goed. Ze werkt met warme liefdevolle aandacht en dat is krachtig en heel veel waard in deze tijd van vluchtigheid.”

“Ik besloot ja te zeggen tegen losse coach sessies bij Jennifer toen ik merkte dat ook mijn lichaam aangaf dat ik beter voor mezelf moest zorgen. Ik voelde me afgesneden van de universele bron en de mensen om me heen. Jarenlang leefde ik als een robot en racete op de automatische piloot van de ene verplichting naar de andere. Ik rende mezelf totaal voorbij en moest mijn gevoel en emoties uitschakelen om te kunnen overleven in mijn zelfgecreëerde ratrace. Toen ik een slechte uitslag van mijn uitstrijkje kreeg en ik een ingreep moest ondergaan knakte ik. Dit bracht ook veel oude (kind)pijn naar boven en het besef dat ik mijn leven anders wilde gaan leiden. Van pijn naar volle overgave en overvloed. Met behulp van Jennifer heb ik mijn diepste angsten en schaduwkant onderzocht. Mijn emotionele blokkades en gedachten blokkeerde mijn licht en de connectie met alles en iedereen om me heen. Jennifer heeft met haar geleide meditaties en visualisaties de boel behoorlijk opgeschud. Tijdens 1 sessie heb ik gehuild, gelachen en mijn innerlijke kind omarmd. Dansend op muziek, liggend in stilte voelde ik de energetische opschoning. Het stemgeluid, de ademhaling en de (energetische) aanwezigheid van Jennifer voelde als een warme deken en een veilige basis. Ik kon Jennifer alles vragen. Ze legde heel duidelijk uit welke stappen we gingen zetten en waarom. Met behulp van Jennifer heb ik gekozen voor oerZelfLiefde. Ik heb een gewelddadige relatie losgelaten en dans sindsdien mijn eigen dans. Onze grootste manifestatie was de opschoning van mijn lijf. De afwijkende cellen bleken als voor de ingreep te zijn verdwenen. Ik voel me zo licht als een veertje en de energie stroomt weer door mijn lijf. Zonder gêne durf ik te zeggen: Ik hou van mezelf. Met vertrouwen leef ik het leven en voel ik me steeds meer verbonden met de Goddelijke flow. Ik zeg dankje dankje dankjewel lieve Jennifer!

Welke keuze maak jij vandaag: je hart openen of sluiten? En je energie vrij laten stromen of blijven blokkeren? Wil jij je hart openen en je energie vrij te laten stromen, vraag nu hieronder een losse transformatiecoachsessie aan:

transformatiecoach zelfliefde lichter leven

P.S. Gelukkiger, vrijer en lichter

Stel dat je nu niet in actie komt, dan sta je over een jaar waarschijnlijk nog op precies dezelfde plek als waar je nu staat. Je ziet anderen vrijer en lichter door het leven gaan. Ze kunnen beter omgaan met hun verdriet. Ze brengen zichzelf in balans. Ze voelen zich lekker in hun vel. Zorg dat je het leven leidt waar je gelukkig van wordt. Wees moedig, sta open voor transformatie en verandering, neem vandaag het besluit gelukkiger, vrijer en lichter te zijn en kom in actie!