Zorgen voor jezelf

ValentijnJe kunt niet voluit van een ander houden totdat je de liefde voelt voor jezelf.
– Charlie Efford –

Valentijn

Begin februari zie je overal symbolen van liefde. Een paar weken voor Valentijnsdag wordt je overspoeld met de Valentijn reclames, Valentijn aanbiedingen en zijn vele winkels – supermarkten – hotels enzovoort Valentijns aangekleed. Overal symboliseert het rode hart de liefde. Voor mij betekent het vuur, hartstocht en passie.

Op 14 februari jl. worden er cadeaus gegeven en ontvangen om te laten zien en voelen dat je van elkaar houdt of dat je verliefd bent. De ene vind het een top dag en de andere vindt er niets aan. Voor mij is iedere dag een mooie bijzondere dag met boodschappen, geschenken en leermomenten. Elke dag is uniek magisch!

Ontdek wie je bent

Rond Valentijnsdag mis ik een deel waar alles mee begint, ZELFLIEFDE, het liefhebben van jezelf en contact maken met jezelf. Een paar jaren geleden startte ik met mijn eigen transformatiereis naar zelfliefde. Ik stelde de vraag “wie ben ik?” en ik wilde leren liefhebben mezelf en anderen. Het is een innerlijke ontdekkingsreis, van buiten naar binnen om weer VERBINDING te maken met mijzelf . Het zorgt voor een transformatie van binnenuit. Een leven te creëren vanuit je hart. Net als ik verlang jij naar zelfliefde.

Zorgen voor jezelf

Zeg en denk je ook niet vaak: “Alles voor mijn kind(eren) – mijn familie – mijn vrienden – mijn klanten enzovoort”?. Net als jij stelde ik mezelf dienstbaar op om betekenisvol te willen zijn en de liefde buiten mij om te zoeken. Dienstbaar zijn is een schitterend mooie eigenschap als het ten voordele is van jezelf en anderen. Hierin is het knelpunt dat leidt tot burn-out en (over)spanningen. Van binnen is er een schreeuw naar innerlijke RUST, STILTE en ONTSPANNING.

Iedereen verlangt ten diepste naar liefde en verbinding zonder angst die kwijt te raken. Wat als ik tegen je zegt dat jezelf in essentie liefde bent. Is die angst nog nodig? Wat schuilt achter die angst? Onderzoek je authentieke verlangen die schuilt achter de angst die je hebt. Heb je de lef om voor jezelf te kiezen? Durf je contact te maken met jezelf? Wat heb je nodig en welke acties ga je hiervoor nemen?

Heb je een vraag naar aanleiding van bovenstaande neem gerust contact met mij op of vraag een gratis consult aan voor een steuntje in de rug.

je bent liefde

0 Shares