Creëer jij jouw eigen 2021? Gelukkig nieuwjaar!

Een nieuwjaar heeft iets magisch. Alles is nog nieuw, als een leeg wit vel papier. Een frisse start!
Weer een kans je leven te ontwerpen van mwwaahh… naar Woaaaww. Magie bestaat!

De ene kerstdag vierde ik samen met mijn gezin en de andere met een zeer klein intiem familiegezelschap. Deze jaarwisseling een gezinssamenzijn met onze oudjaar ‘gezinsritueel’. We kiezen samen een tijdstip om de ritueel samen te doen. Het bestaat uit een korte ontspanningsademoefening met er opvolgend een geleide meditatie. Daarna bespreken we waarvoor wij dankbaar zijn, onze hoogte- en diepte punten. Als afronding een korte schrijfoefening om een affirmatie voor het nieuwe jaar te formuleren.

Affirmatie kan je gebruiken om je aandacht te richten op datgene waarnaar je verlangt. Het is je realiseerbare, meetbare, concrete doel/wens die je stelt/hebt.

Alles wat je aandacht geeft groeit en bloeit

Een welbekend gezegde is ‘Een goed begin is het halve werk’. Om dit jaar positief van start te gaan, borrelde in mij het idee op om een toekomstvisualisatie aan te bieden. Het visualiseren van jouw 2021.

Wat is visualisatie?

Visualisatie is het vertalen van een gedachte naar een beeld. Het is een oeroude techniek die middels je verbeelding datgene tot stand brengt wat je je wilt laten ontstaan. Je maakt gebruikt van je natuurlijke verbeeldingskracht om een doel/wens te bewerkstelligen.

Lichter Leven Zelfliefde RouwenDe quote “Energy flows where attention goes” van Tony Robbins vind ik inspirerend en het geeft mij kracht in een moment als het even niet meezit. Misschien kan deze gezegde hetzelfde voor je betekenen als je met een zware tegenslag te maken hebt of een reeks moeilijke ervaringen die elkaar opvolgen. Weet dat jij niet de enige bent die zeer moeilijke tijden ervaart. De oplossing zit in hoe je hiermee omgaat.

Waarnaar verlang jij je aandacht te geven zodat het groeit en bloeit?
Het kan zijn een betere gezondheid, hoger in je energie zitten, scherp en helder hebben wat je energievreters en -gevers zijn, een gezond immuunsysteem, meer tijd en aandacht voor je gezin/familie/vrienden… (jij weet er vast een aantal). Jij hebt invloed op hoe jij verlangt je leven in te richten. Het klopt dat wij niet alles in de hand hebben, maar de keuze die jij maakt en je manier van denken bepalen de koers van je leven.

Wat kan je verwachten?

  • Een ademoefening om heerlijk te ontspannen
  • Een visualisatie om de (nabije) toekomst nu al te kunnen ervaren
  • Een krachtige affirmatie die jou helpt om je verlangen werkelijkheid te laten worden
  • Precies weten wat de 1ste stap / actie is die jij gaat nemen

Alleen deze week te boeken: “CREËER JOUW EIGEN 2021” VISUALISATIE
LET OP: er is maar 1 week (tot en met 15 januari a.s.) de kans om deze toekomstvisualisatie te boeken!
Je investering voor de toekomstvisualisatie is slechts €13,00 (exclusief BTW) en je inzet qua tijd is maximaal 45 minuten, via Zoom of Skype.

Creëer jouw eigen 2021 visualisatie kun je boeken door een e-mailbericht te versturen naar info@oerzelfliefde.nl of het contactformulier in te vullen met de tekst ‘creëer jouw eigen 2021 visualisatie’ en begin dit jaar echt goed!

Stel je voor dat je nog één jaar te leven zou hebben…

  • Wat zou het allerbelangrijkste voor je zijn?
  • Welke droom heb jij?
  • Wat zou je allergrootste verlangen zijn?
  • Wat staat er op je doelen/wensenlijst?
  • Wat zou je (niet meer) doen?
  • Waar wens jij nooit spijt van te hoeven hebben?

Het leven is kort, dus wat doe jij ermee?
Voor slechts een bepaalde tijd zijn jij en ik hier op deze aardbodem. Het kan zijn dat je reeds afscheid heb genomen van je dierbare geliefde en jij bent achtergebleven met hartzeer. Wat zou je dierbare overledene je gunnen? Wat zou je dierbare overledene verlangen dat je doet met de tijd die je is gegeven?

“Het enige wat je hoeft te doen, is beslissen wat je doet met de tijd die je is gegeven.”
~ Gandalf in The lord of the rings ~

Zorg dat jij geen spijt krijgt.
Eén van de spijt-top vijf is “ik wou dat ik mezelf meer had toegestaan om gelukkig te zijn”.
Gooi het roer om, voel het diepe verlangen gelukkig te zijn en kom in beweging. Alles begint met een eerste stap voor de beweging in de richting die jij verlangt op te gaan. Kies voor zelfontwikkeling, voor je persoonlijke groei.

Lichter Leven Zelfliefde RouwenWat is jouw beslissing?
Welke beslissing neem jij vandaag?
Doe het voor jezelf, je ware zelf, ten goede van je kinderen, familie, vrienden, buren, collega’s en de rest van de wereld.

Tip: kijk een paar keer naar deze prachtige inspirerende video.