Wat betekent liefde voor jou?

Liefde kent vele kleuren. Jaren geleden was de liefdeskracht in mezelf en liefde geven aan mezelf een onbekende gegeven. Ik wist niet dat het kon. Tot ik de keuze maakte in stilde en rust te gaan en de vraag te stellen “wie ben ik” voor een aantal keren achter elkaar. Het antwoord die ik kreeg was “Ik ben liefde”.
Liefde betekent voor mij liefhebben mezelf en anderen, goed genoeg zijn, geliefd, vrijheid en mezelf helemaal te kunnen zijn zonder oordeel. Liefde en licht bevindt zich in ieder mens. De bedoeling is dat we het uitstralen.zelfliefde wie ben ik
Liefde is een energiebron van authentieke licht
Liefde is genezend en helend
Liefde laat boosheid, woede, verdriet, hartzeer wegsmelten als sneeuw
Liefde is de afwezigheid van angst
Liefde is oneindige mogelijkheden
Liefde is het licht in het duister
Liefde is goed zorgen voor jezelf
Liefde is goed genoeg zijn
Liefde is veilig zijn
Liefde is in balans zijn
Liefde is geliefd zijn
Liefde is geen jaloezie
Liefde is geduldig
Liefde is niet hebberig/bezitterig
Liefde is begrip en compassie
Liefde is een krachtige bron dat onbeschrijfelijk is
Liefde is niet proberen vasthouden/vastklampen
Liefde is magie en wonderen
Liefde is niet manipuleren op wat voor manier dan ook
Liefde is gaan met de universele flow
Liefde is bewegen op de golven van het leven
Liefde is openheid
Liefde is vergeven
Liefde is ruimte geven en maken
Liefde is leven in vrijheid
Liefde is communiceren zonder woorden
Liefde is eenheid
Liefde is delen
Liefde is liefde
………..…. (vul aan)
Ik nodig en daag je uit je licht en liefdesenergie NU nog krachtiger te laten schijnen de wereld in.

PS.: Schenk en verspreid de liefde!
Ik zou het super te gek vinden als je deze blog op Facebook of LinkedIn wilt delen.

0 Shares