Boodschap van Oerzelfliefde

Is Oerzelfliefde ook IN jou?
Vandaag is het mijn verjaardag en ik lanceer mijn symbool logo voor Oerzelfliefde!

Ik stuiter van enorme blijdschap en enthousiasme. Vorig jaar heb ik het symbool van mijn bedrijfslogo getekend. Dat was het moment van het planten van mijn wenszaad dat vervolgens is gaan groeien. Ik vond de juiste ontwerper, Janneke Lutgerink, om mijn bedrijfslogo voor mij te digitaliseren, aan de hand van mijn ontwerp. Ik ben ongelooflijk blij met het resultaat. Dit is het geschenk dat ik dansend mezelf geef op mijn geboortedag.  Wat vind jij ervan?

Sleutels die leiden tot een leven vol liefde en vreugde

Het leven is een stroom en altijd in beweging. Laat de liefde ook in jou stromen en bewegen. Vergroot je gevoel van eigenwaarde. Verruim je zelfbewustzijn. Breid je zelfacceptatie uit. Verhoog je zelfwaardering. Verspreid zelfliefde zowel binnen als buiten door een voorbeeld te zijn. Hiermee geef je onbewust en bewust anderen in je omgeving toestemming zichzelf te zijn. Dat het oké is om van jezelf te houden, jezelf lief te hebben. Gun jezelf plezier en een gelukkig leven dat bij je past.

JA, Oerzelfliefde zit ook IN jou!
100% zeker weten. Maak de échte verbinding met de Liefde in jezelf. Mijn boodschap is dat de pure Onvoorwaardelijk Liefde binnen in je aanwezig is. Ervaar de oerkracht en magie van deze pure liefde waarmee je allang in verbinding staat. Misschien alleen nog niet bewust, waardoor je het nog niet merkt. Je bent in de kern een deel van de Oorspronkelijke Bron van Universele Liefde.

Mijn symbool logo voor Oerzelfliefde!

Liefde is een oerkracht voor transformatie en verandering.
Liefde is iets vanbinnen wat in elk van ons stroomt in lijn met licht dat wij zijn. Oersterk!
Groen staat voor het vergroten van zelfliefde die te laten groeien en bloeien, inspiratie en creatie.
Hartjes in de boomstam staan symbool voor jouw Hart: het centraalpunt tussen het Hart van de Aarde en het Universum.
Roze is Universele Liefde, Onvoorwaardelijke Liefde, Pure Liefde.
De gouden cirkel is overvloed aan liefde, de cirkel van liefde, de Oerkracht van Liefde voor transformatie en verandering.

Ware Zelf Liefhebben betekent voor mij dat ik mezelf volledig omarm en accepteer. Zowel de angsten die ik heb als mijn moedige daden.
De kern van mijn coach- en trainingspraktijk is Zelfliefde ontwikkelen, Zelfbewuster zijn en durven weer te Voelen

Als jij jezelf ontwikkelt, ontwikkel je zelfliefde.
Ben je bereid en sta je open zelfliefde te ontwikkelen? Kijk eens naar mijn aanbod.

Een jonge vrouw deelt haar ervaring speciaal met jou.

“Ik besloot JA te zeggen tegen losse transformatiecoachsessies bij Jennifer toen ik merkte dat ook mijn lichaam aangaf dat ik beter voor mezelf moest zorgen. Ik voelde me afgesneden van de universele bron en de mensen om me heen. Jarenlang leefde ik als een robot en racete op de automatische piloot van de ene verplichting naar de andere. Ik rende mezelf totaal voorbij en moest mijn gevoel en emoties uitschakelen om te kunnen overleven in mijn zelfgecreëerde ratrace. Toen ik een slechte uitslag van mijn uitstrijkje kreeg en ik een ingreep moest ondergaan knakte ik. Dit bracht ook veel oude (kind)pijn naar boven en het besef dat ik mijn leven anders wilde gaan leiden. Van pijn naar volle overgave en overvloed. Met behulp van Jennifer heb ik mijn diepste angsten en schaduwkant onderzocht. Mijn emotionele blokkades en gedachten blokkeerde mijn licht en de connectie met alles en iedereen om me heen. Jennifer heeft met haar geleide meditaties en visualisaties de boel behoorlijk opgeschud. Tijdens 1 sessie heb ik gehuild, gelachen en mijn innerlijke kind omarmd. Dansend op muziek, liggend in stilte voelde ik de energetische opschoning. Het stemgeluid, de ademhaling en de (energetische) aanwezigheid van Jennifer voelde als een warme deken en een veilige basis. Ik kon Jennifer alles vragen. Ze legde heel duidelijk uit welke stappen we gingen zetten en waarom. Met behulp van Jennifer heb ik gekozen voor oerZelfLiefde. Ik heb een gewelddadige relatie losgelaten en dans sindsdien mijn eigen dans. Onze grootste manifestatie was de opschoning van mijn lijf. De afwijkende cellen bleken als voor de ingreep te zijn verdwenen. Ik voel me zo licht als een veertje en de energie stroomt weer door mijn lijf. Zonder gêne durf ik te zeggen: Ik hou van mezelf. Met vertrouwen leef ik het leven en voel ik me steeds meer verbonden met de Goddelijke flow. Ik zeg dankje dankje dankjewel lieve Jennifer!”

PS: Deel dit bericht voor het verspreiden van de boodschap zacht en vriendelijk te zijn voor jezelf en anderen.

PS: Wil je meer inspiratie hebben? Volg mij op @Oerzelfliefde?