Is Oerzelfliefde ook IN jou?

Vandaag is het mijn verjaardag en ik lanceer mijn symbool logo voor Oerzelfliefde!

Ik stuiter van enorme blijdschap en enthousiasme. Vorig jaar heb ik het symbool van mijn bedrijfslogo getekend. Dat was het moment van het planten van mijn wenszaad dat vervolgens is gaan groeien. Ik vond de juiste ontwerper, Janneke Lutgerink, om mijn bedrijfslogo voor mij te digitaliseren, aan de hand van mijn ontwerp. Ik ben ongelooflijk blij met het resultaat. Dit is het geschenk dat ik dansend mezelf geef op mijn geboortedag.  Wat vind jij ervan?

Sleutels die leiden tot een leven vol liefde en vreugde

Het leven is een stroom en altijd in beweging. Laat de liefde ook in jou stromen en bewegen. Vergroot je gevoel van eigenwaarde. Verruim je zelfbewustzijn. Breid je zelfacceptatie uit. Verhoog je zelfwaardering. Verspreid zelfliefde zowel binnen als buiten door een voorbeeld te zijn. Hiermee geef je onbewust en bewust anderen in je omgeving toestemming zichzelf te zijn. Dat het oké is om van jezelf te houden, jezelf lief te hebben. Gun jezelf plezier en een gelukkig leven dat bij je past.

JA, Oerzelfliefde zit ook in jou!
100% zeker weten. Maak de échte verbinding met de Liefde in jezelf. Mijn boodschap is dat de pure Onvoorwaardelijk Liefde binnen in je aanwezig is. Ervaar de oerkracht en magie van deze pure liefde waarmee je allang in verbinding staat. Misschien alleen nog niet bewust, waardoor je het nog niet merkt. Je bent in de kern een deel van de Oorspronkelijke Bron van Universele Liefde.

Mijn symbool logo voor Oerzelfliefde!

Liefde is een oerkracht voor transformatie en verandering.
Liefde is iets vanbinnen wat in elk van ons stroomt in lijn met licht dat wij zijn. Oersterk!
Groen staat voor het vergroten van zelfliefde die te laten groeien en bloeien, inspiratie en creatie.
Hartjes in de boomstam staan symbool voor jouw Hart: het centraalpunt tussen het Hart van de Aarde en het Universum.
Roze is Universele Liefde, Onvoorwaardelijke Liefde, Pure Liefde.
De gouden cirkel is overvloed aan liefde, de cirkel van liefde, de Oerkracht van Liefde voor transformatie en verandering.

De kern van mijn coach- en trainingspraktijk is ZELFLIEFDE
Emotionele groei betekent Vrij Zijn en ZELFLIEFDE