Wat houdt lichter leven in voor mij?

Gelukkiger, vrijer en lichter zijn
Lichter leven betekent voor mij een zelfbewuster en gelukkiger leven leiden op mijn eigen manier. Mijn Ware Zelf te ontdekken en er dichtbij te blijven. Voor mij is het doen wat ik zielsgraag wil doen. Het beste uit mezelf te halen en in het bijzonder eerlijk naar mezelf te kijken.

Mezelf Liefhebben betekent voor mij dat ik mezelf volledig omarm. Zowel de angsten die ik heb als mijn moedige daden.

Transformerende kracht van liefde
Laten wij eerst de definitie bekijken van het woord “transformatie”. Een van de betekenis is het omzetten van iets in een andere vorm. Als transformatiecoach vind ik de holistisch benadering erg interessant en boeiend. Met holistische benadering bedoel ik het energetisch werken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Uit eigen ervaring heb ik mogen ontdekken dat het omzetten van onnodige energie van mijn belemmeringen en blokkades belangrijk zijn om de volgende stap in mijn zelfbewustheid te kunnen maken en een ander mens te zijn voor mijzelf en mijn omgeving. Het is meer en meer balanceren met je eigen energie op alle gebieden in je leven. Mijn hart blijft open en de energie stroomt binnen, door en om mij heen. Ik ervaar innerlijke vrijheid en balans. Na een transformatie voel ik mij lichter. Ik voel de stroom liefdesenergie en ervaar dat binnen, door en om mij heen.

Heel jezelf met liefde
Als transformatiecoach zie en ontmoet ik veel mensen met fysieke en/of emotionele en/of mentale klachten. Lasten waarvan ze af willen. Afscheid nemen kan zwaar zijn bij het overlijden van een dierbare of wanneer je partner besluit de relatie te verbreken. Een verlieservaring kan intense gevoelens en emoties met zich meebrengen. Dat kunnen zijn verdriet, boosheid, gemis, verlating, afwijzing, angst en nog veel meer.

Anderen benaderen mij met hun burn-out probleem, slaapproblemen, lage concentratievermogen en focus, paniekaanvallen, faalangsten, perfectionisme, controleverlies, relatieverlies, nek- en schouderpijn, rugpijn, baarmoederpijn, bijnieruitdroging enzovoort.

Ik werk samen met deze mensen naar de oorsprong van de diepgaande energetische blokkades voor het bevrijden van zichzelf en zorg dat de energie vrij kan stromen van binnen, door en om hun heen. Emoties van lage energie te transformeren om ruimte te maken voor liefde. Transformeer oude emotionele pijn in liefde en wijsheid.

Wees moedig, put kracht uit je motivatie
Vraag nu aan jezelf “wat maakt mij écht blij/gelukkig?”.
Verbeeld op dit moment jouw gelukkiger leven. Hoe ziet het eruit?
Wat heb je nodig om jouw gelukkiger leven te leiden?
Je komt in actie. En je zet de beweging in van “oude ik” naar “nieuwe ik”. Moedig maak jij de stappen naar een lichter leven.

Stel dat je nu niet in actie komt, dan sta je over een jaar waarschijnlijk nog op precies dezelfde plek als waar je nu staat. Je ziet anderen vrijer en lichter door het leven gaan. Ze kunnen beter omgaan met hun verdriet. Ze brengen zichzelf in balans. Ze voelen zich lekker in hun vel. Zorg dat je het leven leidt waarvan je gelukkig van wordt. Wees moedig, sta open voor transformatie en verandering, neem vandaag het besluit gelukkiger, vrijer en lichter te zijn en kom in actie!

Welke keuze maak je nu: leven in liefde of leven in angst? Kies je vandaag voor de transformerende en helende kracht van liefde.
Vraag nu een losse transformatiecoachsessie aan en bevrijd jezelf. Nu is de tijd voor zelfzorg. Vul het contactformulier in en bij het veld “je bericht” de tekst “transformerende helende kracht van liefde“.

PS: Deel dit bericht voor het verspreiden van de boodschap zacht en vriendelijk te zijn voor jezelf en anderen.

PS: Volg je mij al op @Oerzelfliefde?