Waarom coach en train ik anderen zelfliefde te ervaren en ontwikkelen?

Als alles wegvalt en ik zou helemaal alleen zijn, wie ben ik nu écht?

Op mijn ontdekkingstocht ‘Wie ben ik eigenlijk?’ ervaarde en ontwikkelde ik zelfliefde. Het is jammer dat ik op school niet heb geleerd om mezelf lief te hebben. Vlak voor mijn 40ste ervaarde ik pas een soort verliefdheid naar mezelf toe en zette ik als een klein kind mijn eerste stappen van mezelf te houden.

Mijn 1ste stap was innerlijke stilte. Vervolgens innerlijk onderzoek. De volgende stap was mijn chaotische rommelige mentale tuin op te schonen en die te blijven onderhouden. En ook de emotionele “beschermings- en verdedigingsmuur” beetje bij beetje slopen. Soms werd het een kleine baksteen. Soms een groter deel van de muur. Hoe meer ik dit deed hoe meer en meer ruimte ontstond dat licht en liefdesenergie vrij kan stromen.

Hoe meer ik opnieuw in verbinding kwam met mezelf, hoe anders ik mij keuzes maakte en hoe positiever die keuzes voelde. En zo nam ik ook waar meer gelukkig te zijn met mezelf. Ik kreeg meer energie en voelde mij veel beter in mijn vel. Dankbaarheid en tevredenheid ervaarde ik eveneens veel meer in mijn leven.

Deze levenservaring deel ik met velen, zodat ik velen kan inspireren, bewustzijn te bevorderen en betekenisvol kan zijn. Mensen diep raken in hun hart en dat ze opnieuw de verbinding gaan maken met hun Ware Zelf.

Als ik bijvoorbeeld met iemand in een park in gesprek ga en dat ik deze persoon diep in het hart mag raken. En als deze persoon bewust de keuze maakt om opnieuw de verbinding te maken met hun Ware Zelf. Dan stroomt mijn hart vol met dankbaarheid en trots.

Trots ben ik dan! Omdat deze persoon lef en moed toont de confrontatie met zichzelf aan te gaan. Deze persoon zich kwetsbaarheid toont. Het is voor mij een grote eer om anderen innerlijk te herinneren wie ze daadwerkelijk zijn. Dat vanuit de plek van zelfacceptatie meer ruimte gaat ontstaat voor zelfliefde.

Ervaringsverhaal
Hieronder de recentste ervaringsverhaal van een rouwende cliënte.

“Het Emotionele Rust programma van Jennifer heeft mij rust en kennis over mijzelf gegeven. Mijn man is vorig jaar overleden en heb hulp gezocht, omdat ik toch niet helemaal lekker in mijn vel zat. Ik dacht dat ik het allemaal wel aankon maar dat bleek toch niet zo te zijn. Via mijn dochter kwam ik bij Jennifer terecht die mij de weg heeft gewezen tot eigen liefde. Je zet jezelf zo vaak naar achteren om anderen te helpen, maar dat is bij dit soort verdriet niet op zijn plaats. Zij laat je voelen dat jij ook op de eerste plaats mag staan door alleen maar naar je te luisteren en bepaalde aanwijzingen te geven zodat je aan het denken wordt gezet en je gevoelens gaat doorgronden. Ik ben 71 jaar en een hoop wijzer geworden over mijzelf.”

Heb je interesse in nog meer ervaringsverhalen? Die kun je lezen op mijn home– of aanbodpagina van mijn website.

Word je geraakt door deze ervaringsverhaal of anderen en wil je een afspraak maken. Dat kan per mail. De mogelijkheid is er ook door het invullen van het contactformulier voor een intakegesprek. Een moment om eerst kennis met elkaar te maken onder een bakkie en een koekie. Ik noem het een Koekie Moment, omdat mijn naam schrijfwijze sinds juli 2021 Ronoreso-Koek is.