Peace is found on the inside, where have you been looking?
– Byron Katie –

Ik maak van dit gezegde van Byron Katie:

Liefde is te vinden van binnenuit, waar heb je gekeken?

Heb je het gevoel te verdrinken of onder te sneeuwen na het overlijden van een dierbare in je leven? Loop je bijna tegen overspannenheid of burn-out aan? Wil je bewust worden van Liefde van de Bron diep in jezelf? Heb je moeite je emoties te voelen of die toe te laten? Welke emoties komen steeds naar boven die je gedrag beïnvloeden en welk gevoel geeft het je? Ken je het gevoel dat je tegen een muur aanloopt? Of dat je steeds zegt: “Ik heb een muur om mij heen gebouwd.” Of “Ik stop de zeer pijnlijke situaties, ervaringen en herinneringen ver weg, zodat ik het niet hoef te zien. Waarom zou ik die pijn weer ophalen?”

Maak de reis naar zelfliefde, omdat jij Zelf Liefde bent. Ontmoet wie je bent, de authentieke Ik – de Bron van Liefde. Vanuit de Bron van Liefde je hart openen door de obstakels te transformeren tot Liefde en Licht, zodat liefde blijft bewegen en door je heen stroomt.

Een reis door vier processen

Mijn coaching aanpak is holistisch. Ik werk samen met jou aan het fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel proces. Jij en ik hebben een fysiek en een niet-fysieke lichaam. Het niet-fysieke lichaam (energielichaam) is zowel van binnen als van buiten te voelen en op te merken. Ik werk aan de hand van het Bridgeman Transformatiemodel. Het is een succesvolle blijvende transformatie ten goede van ons allen, inclusief jij.

Eerste stap is bewustwording en het integreren van een nieuwe leefstijl. De tweede stap maak ik aanvang met het doorgronden van de kern van de oorzaak en het ontwortelen. De laatste stap is zielsmissie en manifestatie.

Fysiek

Hier bedoel ik het totale menselijke lichaam dat je kan zien. Goed zorgen voor het fysiek lichaam door meer te bewegen en gezonde voeding voor een stabiel gebalanceerd lichamelijke energie. Het fysieke lichaam heeft een lichaam, hersenen, organen, zintuigen en een fysiek hart. Het is één van de belangrijkste organen in het lichaam. Het pompt het bloed door het hele lichaam. In het bloed zit zuurstof en voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft. Ik geef je een steuntje in de rug voor het aanmaken van (meer) gelukshormonen en lichaamsenergie op peil te houden.

Emotioneel

Het gaat om het niet-fysieke lichaam (het energielichaam). In het energielichaam zijn de emoties, die zich hebben bevestigd, die in het fysiek lichaam te voelen zijn. Hier huist emoties, trauma’s, hartchakra, 7 lichaamschakra’s, instinctgevoelens, pijn en angst.

Jij en ik hebben te maken met emoties.

Emoties is energie die in beweging is. Emoties komen en gaan! Door het verhaal die je eraan geeft raak je gehecht aan bepaalde emoties. Het energielichaam heeft net als het fysieke lichaam ook een hart: het etherisch hart, wat ook wel het hartchakra wordt genoemd. Het centrum van Liefde en Verbinding. Als het hart van het energielichaam open is, stroomt de liefde zowel in je binnenwereld als buitenwereld. Bij dit proces maak ik gebruik van het Emotional Freedom Techniques (EFT)

Mentaal

Het gaat hier om je denkpatronen, je overtuigingen, je gedachten, je herinneringen, je zelfwaardering, je concentratie, je veroordelingen, je wensen en verlangens. Je mentale spieren zijn wil, rede, beeldvorming (visualisatie), geheugen en perceptie. Deze zijn te ontwikkelen. Als je inzicht en helderheid krijgt van je mentaal proces kan je de juiste stappen maken in dit proces voor een blijvende duurzame verandering. Hier ga je aan met het mentaal tuinieren.

Spiritueel

Hier is gevestigd het hogere zelf (verbinding naar ziel), de causale laag (herinneringen uit vorige levens) en de ziel (deel collectief bewustzijn). Het centrum van inspiratie, creativiteit, wijsheid, passie, voldoening, onvoorwaardelijke liefde, gelukzaligheid en verbinding. Hier krijg je inzicht van je passie(s). Passie is de GPS van de ziel.

Het resultaat is duurzame transformatie en groei. Er treedt een verandering op in je leven, complete omslag, en je gaat je dromen najagen. Je voel je tevreden, dankbaar, rustig en ontspannen.

Transformatie  tot Licht en Liefde

Ontdek de binnenwereld op je eigen kracht, je eigen beweging en op het juiste moment. Als je een wake-up call krijgt, wat doe je hiermee en welke keuze maak je? Alles is goed, er is geen goed of fout. Maak een keuze vanuit je hart!

Het is je eigen ontdekkingsreis die je op je eigen tempo maakt. Het is eerst een reis naar binnen, een innerlijke reis, vervolgens een reis naar de buitenwereld en omgekeerd. Het is een voortdurend proces van bewustwording, loslaten en blijvende transformatie. Het gaat om hoe ga je om met de uitdagingen, gebeurtenissen en situaties in het leven. Het is een zelfontdekkingsreis van transformeren in Licht en Liefde.

Je hebt de vrijheid om de innerlijke ontdekkingsreis alleen of samen te maken. De ontdekkingsreis mag samen plaatsvinden. Je vraag een reisgids om je eigen zelfontdekkingsreis met je te maken. De reisgids die haar eigen reis heeft gemaakt en een steuntje in de rug is gedurende deze reis door de bergen dat je leven symboliseert. Ik heb als reisgids het volste vertrouwen in je. Ik geloof heilig dat als je écht bereid bent om de zelfontdekkingsreis te maken en alles te doen vanuit je eigen vermogen. Ik kan je daarbij helpen. Welke keuze maak je: alleen of samen met een reisgids?

Groeien

Mijn eerste bewuste verbinding met een boom was memorabel. Voor groei gebruik ik de boom als metafoor. Bijvoorbeeld een eiken- of een fruitboom (kers). De bomen komen voort uit zaad en zijn constant in groei, in beweging en bewegen op de ritme van de vier seizoenen. Het is een groeicyclus.

De bomen ondergaan veranderingen gedurende de seizoenen. Ik vertraag in de herfst. De boom laat bladeren los die meegaan op de bewegingen van de wind. Ik rust in de winder. Het lijkt dat de groei van de boom stilstaat.

In de lente groeien de nieuwe blaadjes en bloesems openen zich. De blaadjes nemen het zonlicht op. Ik groei in de zomer. De eikenboom staat in volle bloei met vele eikels en de kersenboom geeft verrukkelijke smakelijke zoete sappige kersen en zijn zaad voor een nieuw groeicyclus. Ik geniet van de verrukkelijke smakelijke zoete sappige kersen.

De wortels van een boom symboliseert het aarden en dat betekent voor mij in verbinding staan met jezelf. Leven vanuit Oerkracht, de Bron van Liefde. De uitgestrekte takken van een boom symboliseert voor mij in verbinding met Alles Wat Is, IK BEN.

Ik nodig je uit de keuze te maken om te werken aan je eigen succesvolle blijvende transformatieproces vanuit Liefde, Zachtheid en Vriendelijkheid voor jezelf.

Jouw Gelukkig, Liefdevol, Ontspannen en Gewenst leven