• Shake Your Energy workshop

  Verlang jij je energie op te laden?

Alles is energie!

Regelmatig zetten wij onbewust onze eigen energiestroom vast bij stressvolle situaties. Emoties worden niet doorleefd. Het kan soms confronterend zijn als emoties loskomen. Schaam je daar niet voor. In het doorvoelen van je emoties is het de manier tot transformatie en heling. Je laat toe wat er is gebeurt en je omarmt de emoties die daarbij horen. Dit doe je zonder oordeel. Ze mogen er zijn in alle kleuren en vormen.

Soms blijven wij wonen in de gevoelens en emotiewereld om de werkelijke pijn te omzeilen. Rondjes draaien om je trauma en niet er doorheen gaan. Een soort pijn en lijden verslaving.

Losschudden / lostrillen

Als dieren een stresservaring hebben gehad, schudden zij het van zich af en klaar zijn ze ermee.
Klaar is klaar! Ze bevrijden zichzelf van ballast door zich helemaal los te schudden.

Op deze manier kan ook jij je lichaam in beweging zetten en de energie vrij te laten stromen en je zelfhelingvermogen activeren. Zo kom je volledig in contact met je eigen lichaam. Je raakt weer vertrouwd met je eigen lichaam en energiehuishouden. Je geeft je over aan je lichaam en luistert naar de bewegingen die het verlangt te maken. Zo kom je meer en meer in je eigen kracht en blijf je in je eigen kracht staan.

Het vraagt lef en moed toe te staan de gevoelens en emoties die met een bepaalde stressvolle situatie verbonden zijn, echt volledig te voelen.

zelfliefde healing dance

Wat gaan wij in de workshop Shake Your Energy doen?

 • Soulsearching
 • Transformatief losschudden en dansen
 • Uitspreken van een bewuste intentie
 • In samenwerking met je IK Ben Aanwezigheid

Het effect kan zijn dat jij

 • je hierdoor energieker en lichter voelt
 • je innerlijke weerstand doorbreekt en erkent je gevoelens en emoties
 • meer innerlijke geluk, rust, vrede en balans ervaart
 • jouw levensenergie, levensgeluk activeert en weer laat stromen
 • weer in contact komt met jezelf als jij jezelf bent kwijtgeraakt
 • op deze manier een hogere verbinding plaats vindt met jou Ware Zelf.

Inspiratie en Creatie

Jaren geleden had ik een mentale en emotionele meltdown. Onder begeleiding van een professional leerde ik mediteren. Ik maakte kennis met een actieve vorm van Osho Meditatie “Shaken”. Door je lichaam te schudden ontstond mentale rust en emotionele zuivering. Vervolgens ging ik aan de slag met traumaheling. Zo ontwaakte de transformatie en helende danseres in mij.

Dansen en transformatief coachen is mijn passie. Ik geloof dat mensen een andere manier van traumaheling mogen ervaren door middel van transformatief intuïtief dansen. Het leven is mooi en sprankelend als we dansend door het leven gaan.

Onze kwetsbaarheid tonen we via dans. Onszelf volledig mogen zijn via dans. Zo volmaakt is ons lichaam die te ervaren via je eigen unieke bewegingen. Heel vertrouwd zijn met je eigen lichaam. Moeiteloos je overgeven aan je lichaam in het bijzonder de energie die van binnenuit door je, om je heen stroomt en beweegt. Je lichaam bewegen op je eigen unieke wijze zonder iets aan te trekken van wat anderen van je vinden.

Ervaar het zelf!

Als je dit bericht leest. Wat voel je? Voel jij je hart sneller kloppen? Tintelen je vingers of krijg je het warmer, of kouder? Dit zijn allemaal energetische signalen die je lichaam oppikt. Want alles is energie. Het kan dan goed mogelijk zijn dat jouw energiesysteem de workshop Shake Your Energy wenst te ervaren.

Moedige deelnemers delen hun ervaring

“Lieve Jennifer, dank voor de mooie, bijzondere ochtend. De workshop Shake your energie heeft er bij mij voor gezorgd dat ik heb kunnen loslaten wat ik niet meer nodig heb.

Wat heerlijk om je vrij te kunnen bewegen op de fantastische muziek die Jennifer voor deze workshop heeft gevonden. De muziek is zo passend en ondersteunend.

Na de workshop voelde ik me vol energie en opgewekt. Ik heb het ook als zeer prettig ervaren om na de workshop samen nog wat te drinken en eventuele vragen en ervaringen te kunnen delen. Een volgende keer doe ik graag weer mee. Het is een aanrader.”

“Shake your energy Lets dance…maar dan met een twist; en dat is de input van Jennifer zelf. Geen les is hetzelfde en dat maakt het zo “bijzonder”.

Als deelnemer geef je een thema aan je dans om deze zo in beweging te krijgen zodat er ruimte kan ontstaan. En die ruimte krijg je ook letterlijk want iedereen danst zijn eigen dans, in zijn of haar eigen tempo en ruimte op de vloer. Achteraf is er de gelegenheid om met elkaar na te praten. Een mooie afsluiting van een dans in je eentje, met elkaar.”

“Mooie workshop met fijne begeleiding om via shaken/dansen los te laten wat vast zit. Vorige week zelf mogen ervaren onder de pure en liefdevolle begeleiding van Oerzelfliefde Dank je wel Jennifer.”

“Met het starten van de Workshop Shake Your  Energy ging erbij mijn een plopmoment open. Yes, dit is wat ik graag doe ,DANSEN, De les starten met goede en rustige uitleg. Ik ben er blanco in gegaan en verwachte niets. Dit heeft mij tot inzicht gebracht, dat als je niks verwacht het van zelf loopt hoe het komt. Open staan voor mezelf en voor andere energieën. Leren luisteren naar het ritme en leren luisteren naar je ritme van je lichaam. Het gaf ook een bevrijdend gevoel, je mag zijn wie je bent , hoe je dans maakt niet uit. Vooral ook het plezier met elkaar op een gegeven moment kwam erg fijn binnen bij mij . Na de les hebben we nog even heerlijk een kopje thee met een versnapering gedaan. Dit was even fijn om te landen en te bespreken met elkaar hoe de ervaring was. Ik raad het iedereen aan omdat het zo gezellig, fijn, vrij, ontspannend werkt.”

Uitnodiging

Dance your own healing dance

Stel je eens voor dat jouw energie voluit stroomt en je lichaam zich ontlaadt van ballast en stress op weg van uitputtende naar verzorgende energie. Van oud naar nieuw.

Pak je kans om je energie weer volop vrij te laten stromen.
Ik nodig je uit om deel te nemen aan een buitengewone Shake Your Energy workshop.

Data : 15 juni, 20 juli en 17 augustus 2024
Tijd : 11:30 uur (maximaal 120 minuten)
Je investering : losse workshop € 33,00; reeks workshops (dus alle 3) € 77,00
Locatie : Solide Yoga & Vitaliteit, Veenland 27 (2291 NS) te Wateringen
Aantal plekken : 6