• Kennis maken met EFT

  Wist jij dat je gedachten grote invloed hebben op hoe jij je voelt?

Je hebt een pijnlijk litteken op je hart. Jouw grote liefde is uit jouw leven verdwenen (door overlijden of echtscheiding). Jij weet heel goed wat hartzeer betekent.

Herken je deze gedachten? Kom dit je bekend voor?

 • Je hebt last van lichamelijke klachten zoals bijnieruitdroging, pijn in schouders, nek en onderrug
 • De mensen in mijn omgeving vragen me niet meer hoe het gaat of ze zien mij niet meer
 • Je kunt elk moment ontploffen door boosheid/woede
 • Mensen begrijpen mij niet en vinden dat ik moet stoppen met ‘klagen’
 • Je ervaart snel (faal)angst, paniekaanvallen, zenuwachtigheid, onrust en gespannen zijn
 • Slapeloosheid

“Voel het gevoel, maar word niet de emotie. Wees er getuige van, sta het toe en laat het los.”

~Crystal Andrus ~

transformatiecoach Emotionele Balans en Vrijheid

Je gedachten bepalen je gevoelens

Op één dag hebben wij mensen naar schatting zo’n 50.000 gedachten! Die bepalen voor een groot deel hoe jij je voelt. Je begrijpt wel dat dit grote aantal een enorme impact op jouw gevoelens heeft.
Die gedachtestroom houd je niet tegen, maar je kunt wél je gedachten waarnemen, onderzoeken en ontdekkingen doen.

Bijvoorbeeld:

Welke gevoelens een bepaalde gedachte oproept?
Wat er vanbinnen bij je gebeurt als je die gedachte hebt?
Wat ervoor zorgt dat deze gedachte je triggert?
Helpt deze gedachte jou om te genieten van het leven?
Of houdt deze gedachte jouw geluk juist tegen?

Je bent niet de enige met dit soort gedachten en gevoelens. Wees eerlijk (vooral tegen jezelf) over je gevoelsleven. Ook al voel je op dit moment zelfs niets. Ook daar kun je last van hebben…

Emotie = energie in beweging

Het woord emotie komt van het Latijns woord ‘emovere’. Het is in feite niets anders dan energie, zoals álles energie is. Emoties die niet bewegen of stromen worden opgeslagen in de cellen van je lichaam. Het is als een dam in een rivier; het water kan niet goed meer doorstromen, maar ook wordt er van alles voor de dam opgehoopt totdat die rommel zelf ook een soort dam is geworden. Zo zitten je onverwerkte emoties ook vast in je cellen. Dat helpt jou niet vooruit, het remt je in je persoonlijke groei en ontwikkeling.

zelfliefde omgaan met emoties lichter levenJij hebt gedachten, maar je bént niet je gedachten.
Je bent niet je emoties, je hebt emoties.
Het heeft geen zin om je met je gedachten te identificeren, omdat je een energiebron (Universum) bent in een tijdelijke menselijke vorm. Daarnaast heb jij de vrije wil om de keuze te maken hoe je leert bewust om te gaan met jouw gedachten en emoties.

Het onderzoeken van je emoties, zorgt dat je:

 • Er makkelijker contact mee kunt maken
 • Jezelf beter leert kennen
 • Je emoties beter kunt verwoorden, ook naar anderen
 • Beter kunt aangeven wat je nu écht nodig hebt
 • Vrijer wordt in je doen en laten
 • Meer kunt genieten van het leven

Het ontdekken van je verdrongen, onderdrukte ontkende emoties brengt je weer in beweging. Het brengt je inzicht, aha-momenten. Een eerste stap om nieuwe keuzes te maken en plannen te maken in het heden. Het begin van lichaamsbewustzijn, het leren contact maken met je lichaam, leren ontspannen door de vraag te stellen wat is écht belangrijk voor mijn lichaam om op dezelfde lijn te zijn met je emotiebeleving zonder te vluchten (weggaan, onderdrukken, isolement) of aanvallen (je reageer je emoties af op anderen, relaties verbreken).

Ben je bereid je gevoelsleven nieuw leven in te blazen?

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques (Emotionele Vrijheid Technieken). EFT is een simpel eenvoudig toepasbare methode die tot wonderbaarlijke resultaten kan leiden in het helen van o.a. emotionele wonden en lichamelijke klachten. Met deze methode kan je makkelijk bij de oorzaak ervan komen, ze verwerken en je emoties reguleren. EFT is een emotieregulatie.

EFT kan je ook helpen de gevoelens en gedachten die verlieservaring met zich meebrengt op te ruimen en je emotionele huishouding op te schonen. Dit kan dé oplossing zijn om emotionele vrijheid in je leven te ervaren.

Voordelen van EFT
✅ meer rust en ontspanning in je hoofd
✅ inzicht(en) krijgen over je gedachten die je gedrag beïnvloeden
✅ het bevrijdt je van fysieke klachten
✅ je wordt bevrijd van gedachten die je ongelukkig maken
✅ je krijgt weer verbinding met je gevoelsleven
✅ je gaat je eigen liefde voelen

Lichter Leven Zelfliefde Zelfbewuster zijn

“Ik heb last van slaapproblemen, angst en paniekaanvallen. Ik kan mezelf nog moeilijk ontspannen. Daar wilde ik heel graag aan werken. Ook om dingen die vroeger zijn gebeurd achter mij te kunnen laten. Bizarrr … de 1ste keer EFT ervaring. Ik voel mij lichter. Door de jaren heen heb ik met verschillende mensen/coaches gesproken, handvatten gekregen, maar die loste de problemen oppervlakkig op. Daarmee bedoel ik dat zij mij door middel van oefeningen anders leerde te denken. Nu wordt voor het eerst het probleem echt bij de oorzaak aangepakt, eerder alleen de gevolgen. Jennifer is een ontzettend inspirerend, warm, positief en fijn persoon. Je voelt je bij haar op je gemak. Je kan én je durft bij haar jezelf te zijn. Ze begrijpt snel waar de kern van het probleem zit. Waar ik soms de woorden niet kan vinden weet Jennifer ze wel. Ze weet mijn gevoel goed te beschrijven.”

Transformatiecoach zelfliefde lichter leven

Wil jij je emotionele reacties transformeren?

Is EFT nog onbekend voor jou, en zou je deze methode zelf willen ervaren en leren?

Geef jij jezelf weleens een geschenk? Dan heb ik een speciaal geschenk voor je…

Wie jarig is trakteert!

Tijdelijk, tot en met 31 augustus 2022 wil ik je voor een fractie van het normale tarief laten kennismaken met EFT en het je leren. Je krijgt daarbij als bonus een EFT- handleiding, zodat je het daarna makkelijk zelf kunt doen. En een intakegesprek van 1 uur.

Jouw investering is slechts € 65,00 (vrijgesteld van BTW) per sessie van 1,5 uur! (De normale prijs is € 99,00)

Jij verlangt net als ieder ander naar een liefdevoller, energieker en gelukkig leven. Zorg dat jij geen spijt krijgt! Eén van de spijt-top vijf is “Ik wou dat ik mezelf meer had toegestaan om gelukkig te zijn”. Gooi het roer om, voel het diepe verlangen gelukkig te zijn en kom in beweging. Alles begint met een eerste stap in de richting die jij verlangt op te gaan.

Zeg nu JA tegen emotionele balans en emotionele vrijheid.

Stel je voor dat je nog één jaar te leven zou hebben…

 • Wat of wie zou het allerbelangrijkste voor je zijn?
 • Wat zou je allergrootste verlangen zijn?

Het leven is kort, dus wat doe jij ermee?
Voor slechts een bepaalde tijd zijn jij en ik hier op deze aardbodem. Het kan zijn dat je reeds afscheid heb genomen van je dierbare geliefde en jij bent achtergebleven met hartzeer.

 • Wat zou je dierbare overledene je gunnen?
 • Wat zou je dierbare overledene verlangen dat je doet met de tijd die je is gegeven?

“Het enige wat je hoeft te doen, is beslissen wat je doet met de tijd die je is gegeven.” ~Gandalf in the lord of the rings~

Welke beslissing neem jij vandaag?
Doe het voor jezelf, je ware zelf, ten goede van je kinderen, familie, vrienden, buren, collega’s en de rest van de wereld.

Gelijk een EFT-sessie inplannen? Meld je hieronder aan en wordt de baas van je emoties. Ik neem contact met je op. Wie weet tot heel gauw!

Je gegevens zijn veilig bij mij, ik zal ze niet delen met anderen en ga er zorgvuldig mee om.*

“Waar we ook wonen op deze planeet of hoe moeilijk onze situatie ook lijkt, we hebben het vermogen om onze omstandigheden te overwinnen en te overstijgen.”

~Louise Hay ~

RouwRoute transformatiecoach zelfliefde lichter leven