• Balans creëren met EFT-tapping

  Klop je vrij op momenten van stress of spanning of angst …

Kom dit je bekend voor?

 • Je voelt je niet lekker in je vel, in de steek gelaten, alleen en verdrietig
 • Je kunt elk moment ontploffen door intense boosheid (woede-uitbarstingen)
 • Je ervaart (faal)angst, paniekaanvallen, zenuwachtigheid, onrust en gespannen zijn
 • Je jezelf (onbewust) tegenhoudt om het leven te creëren waar je naar verlangt

“Voel het gevoel, maar word niet de emotie. Wees er getuige van, sta het toe en laat het los.”

~Crystal Andrus ~

transformatiecoach Emotionele Balans en Vrijheid

Je gedachten bepalen je gevoelens

Op één dag hebben wij mensen naar schatting zo’n 50.000 gedachten! Die bepalen voor een groot deel hoe jij je voelt. Je begrijpt wel dat dit grote aantal een enorme impact op jouw gevoelens heeft.
Die gedachtestroom houd je niet tegen, maar je kunt wél je gedachten waarnemen, onderzoeken en ontdekkingen doen.

Bijvoorbeeld:

Welke gevoelens een bepaalde gedachte oproept?
Wat er vanbinnen bij je gebeurt als je die gedachte hebt?
Wat ervoor zorgt dat deze gedachte je triggert?
Helpt deze gedachte jou om te genieten van het leven?
Of houdt deze gedachte jouw geluk juist tegen?

Je bent niet de enige met dit soort gedachten en gevoelens. Wees eerlijk (vooral tegen jezelf) over je gevoelsleven. Ook al voel je op dit moment zelfs niets. Ook daar kun je last van hebben…

Emotie = energie in beweging

Het woord emotie komt van het Latijns woord ‘emovere’. Het is in feite niets anders dan energie, zoals álles energie is. Emoties die niet bewegen of stromen worden opgeslagen in de cellen van je lichaam. Het is als een dam in een rivier; het water kan niet goed meer doorstromen, maar ook wordt er van alles voor de dam opgehoopt totdat die rommel zelf ook een soort dam is geworden. Zo zitten je onverwerkte emoties ook vast in je cellen. Dat helpt jou niet vooruit, het remt je in je persoonlijke groei en ontwikkeling.

zelfliefde omgaan met emoties lichter levenJij hebt gedachten, maar je bént niet je gedachten.
Je bent niet je emoties, je hebt emoties.

Het heeft geen zin om je met je gedachten te identificeren, omdat je een energiebron (Universum) bent in een tijdelijke menselijke vorm. Daarnaast heb jij de vrije wil om de keuze te maken hoe je leert bewust om te gaan met jouw gedachten en emoties.

Het onderzoeken van je emoties, zorgt dat je:

 • Jezelf beter leert kennen
 • Je emoties beter kunt verwoorden, ook naar anderen
 • Meer kunt genieten van het leven

Ben je bereid je gevoelsleven nieuw leven in te blazen?

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques (Emotionele Vrijheid Technieken). EFT is een simpel eenvoudig toepasbare methode die tot wonderbaarlijke resultaten kan leiden in het helen van o.a. emotionele wonden en lichamelijke klachten. Met deze methode kan je makkelijk bij de oorzaak ervan komen, ze verwerken en je emoties reguleren. EFT is een emotieregulatie.

EFT kan je ook helpen je emotionele huishouding op te schonen. Dit kan dé oplossing zijn om emotionele vrijheid in je leven te ervaren.

Voordelen van EFT
✅ meer innerlijke rust en ontspanning in je hoofd
✅ je wordt bevrijd van gedachten die je ongelukkig maken
✅ je krijgt weer verbinding met je gevoelsleven en je gaat je eigen liefde voelen

Lichter Leven Zelfliefde Zelfbewuster zijn

“Ik heb last van slaapproblemen, angst en paniekaanvallen. Ik kan mezelf nog moeilijk ontspannen. Daar wilde ik heel graag aan werken. Ook om dingen die vroeger zijn gebeurd achter mij te kunnen laten. Bizarrr … de 1ste keer EFT ervaring. Ik voel mij lichter. Door de jaren heen heb ik met verschillende mensen/coaches gesproken, handvatten gekregen, maar die loste de problemen oppervlakkig op. Daarmee bedoel ik dat zij mij door middel van oefeningen anders leerde te denken. Nu wordt voor het eerst het probleem echt bij de oorzaak aangepakt, eerder alleen de gevolgen. Jennifer is een ontzettend inspirerend, warm, positief en fijn persoon. Je voelt je bij haar op je gemak. Je kan én je durft bij haar jezelf te zijn. Ze begrijpt snel waar de kern van het probleem zit. Waar ik soms de woorden niet kan vinden weet Jennifer ze wel. Ze weet mijn gevoel goed te beschrijven.”

Transformatiecoach zelfliefde lichter leven

Wil jij balans creëer met EFT-tapping?

Is EFT nog onbekend voor jouw? Ben je nieuwsgierig? Ik bied je een ervaring met EFT-tapping, zodat je direct kan ervaren wat tapping precies doet in je lichaam.

Geef jezelf een speciaal geschenk!

Jouw investering is slechts € 55,00 (vrijgesteld van BTW) per sessie van 1 uur! Je krijgt daarbij als bonus een EFT- handleiding, zodat je het daarna makkelijk zelf kunt doen. En een intakegesprek van 30 minuten.

Jij verlangt net als ieder ander naar een liefdevoller, energieker en gelukkig leven. Zorg dat jij geen spijt krijgt! Eén van de spijt-top vijf is “Ik wou dat ik mezelf meer had toegestaan om gelukkig te zijn”. Gooi het roer om, voel het diepe verlangen gelukkig te zijn en kom in beweging. Alles begint met een eerste stap in de richting die jij verlangt op te gaan.

Zeg nu JA tegen emotionele balans en emotionele vrijheid.

Het leven is kort, dus wat doe jij ermee?
Stel je voor dat je nog één jaar te leven zou hebben…

 • Wat of wie zou het allerbelangrijkste voor je zijn?
 • Wat zou je allergrootste verlangen zijn?

Het enige wat je hoeft te doen, is beslissen wat je doet met de tijd die je is gegeven.

~Gandalf in the lord of the rings~

Welke beslissing neem jij vandaag?
Doe het voor jezelf, je ware zelf, ten goede van je kinderen, familie, vrienden, buren, collega’s en de rest van de wereld.

Gelijk een EFT-sessie inplannen? Meld je hieronder aan en wordt de baas van je emoties. Ik neem contact met je op. Wie weet tot heel gauw!

Je gegevens zijn veilig bij mij, ik zal ze niet delen met anderen en ga er zorgvuldig mee om.*

“Waar we ook wonen op deze planeet of hoe moeilijk onze situatie ook lijkt, we hebben het vermogen om onze omstandigheden te overwinnen en te overstijgen.”

~Louise Hay ~

RouwRoute transformatiecoach zelfliefde lichter leven