• Kaartendeck Hervind Jezelf

Waarom heb ik dit kaartendeck gecreëerd?

Jezelf hervinden is het magische grootste cadeau dat jij jezelf kan geven. Het brengt je terug bij jezelf. Je wordt er gelukkig van, omdat je jouw eigen levenspad bewandelt en niet dat van een ander. De richting bepaal je zelf, je geniet ervan en ook heb je plezier van de lessen die je leert. Je gaat anders naar jezelf kijken en ook naar anderen en de wereld. En je ziet hoe magisch mooi de wereld en het leven is. Je kan zelf veel creëren ten goede van ons allen. Je stelt je dienstbaar op zonder jezelf te verliezen.

Zelf heb ik een rouwproces doorlopen. Ik stond daar voor open. Het allermooiste geschenk heb ik daardoor ontvangen en dat is MEZELF HERVINDEN. Ik leerde mezelf beter kennen. Het is een reis die ongelooflijk waardevol is.  Een ontdekkingsreis naar jezelf.

Het is een avontuurlijke spannende reis om jezelf te hervinden. Het effect is dat ik mij gelukkiger voel, blijer met mezelf. Ik kan om mezelf lachen en om het leven. En ik ervaar meer innerlijke vrijheid. Ik heb een sterk gevoel in vrijheid te leven doordat ik mezelf stapsgewijs heb hervonden

Het contact dat ik kwijt was geraakt door mijn lange gigantische avontuurlijke reis vond ik terug. Ik ben vaker gewond geraakt. Het heeft flinke littekens achtergelaten zowel in de dader als slachtofferrol. Het liefst wil je niet naar de pijn van deze onderhuidse etterende littekens. Wel is het magische geschenk dat het aankijken van deze pijn jezelf een groot geschenk van vrijheid geeft.

Met het kaartendeck wens ik te laten zien en ervaren dat het licht in de tunnel waarnaar je op zoek bent in jezelf te vinden is. Het enige dat je hoeft te doen is het licht in jezelf aan te steken, herinner je weer wie je bent in de kern, je unieke jij, je authentieke jij. Dat je liefde bent. Ervaar het zelf. Om echt intens te genieten van het leven op aarde. Om van deze kans te genieten om weer een menselijke ervaring te hebben en op te doen.

Een kaartendeck met 50 inspirerende liefdesboodschappen aan jezelf

Hervinden van Jezelf is het innerlijk herinneren wie je werkelijk bent en wat je kan. Het ontmoeten en ontdekken van je Ware Zelf. Je weer verbinden met je ziel. Vanuit het diepe weten dat je liefde bent.

De kaarten kun je gebruiken om antwoorden en inspiratie te vinden op je prachtige avontuurlijke spannende ontdekkingsreis in het hervinden van jezelf. Denk aan zelfontwikkeling, weten wat je écht wil met je leven. Toelaten en omarmen wat is geweest, wat is en wat er komt . Vertrouwen hebben in het leven en op het Universum – de Oorspronkelijke Bron van Licht en Liefde – Alles Wat Is.

HOE JE HET KAARTENDECK KUNT GEBRUIKEN?

 • Trek dagelijks of wekelijks of maandelijks aan het begin van de dag om jezelf een liefdesboodschap te geven. Je kunt de kaart ook gebruiken om jouw intentie te zetten voor de dag, week of maand.
 • Affirmatie
  Gebruik de kaart, je liefdesboodschap aan jezelf, als een affirmatie.
  Start je dag met je liefdesboodschap. Het is optioneel om voor de spiegel te staan en jezelf liefdevol toe te spreken. Trek je mondhoeken omhoog dus doe het met een glimlach. Doe het 3 á 5 maal en binnen de 12 minuten nadat je opstaat.
  Ga slapen met je liefdesboodschap door het een aantal keren in gedachten te herhalen.
 • Energie volgt Intentie
  Gebruik de kaart, je liefdesboodschap aan jezelf, om aan het begin van de dag je intentie te zetten of door het een thema van de dag te maken.
 • Of stel een vraag aan je ziel en luister naar het antwoord. Dit kan je ook schrijvend doen. Schrijven is helend en ook bevrijdend.
 • Moge dit kaartendeck je inspireren op je reis “Hervind Jezelf”, je Ware Zelf. Leer jezelf lief te hebben elke dag meer en meer. Laat je verrassen door jezelf.
 • Omarm je innerlijke wijsheid door inzicht te krijgen in jezelf. Leer jezelf beter kennen zonder oordeel.

De prachtige illustratie van dit kaartendeck is gemaakt door Janneke Visser (Zicht Ontwerp) waardoor je vanuit je hart zichtbaar wordt voor jezelf.

Kaartendeck bestaat uit:

 • 2 instructiekaarten (liefdesboodschappen en vragen aan jezelf)
 • 27 kaarten liefdesboodschappen aan jezelf
 • 21 kaarten vragen aan jezelf
zelfliefde mediteren
“Het kaartendek Hervind Jezelf, je Ware Zelf is een prachtig cadeau voor jezelf.
De set bestaat uit mooie, stevige kaarten.
De kaarten hebben een prachtige illustratie en zijn beschreven met een duidelijk lettertype.
Bij de kaarten vind je een duidelijke gebruiksaanwijzing.
De teksten zijn inspirerend en behulpzaam.
Nogmaals een cadeau voor jezelf als je ook meer inzicht wil krijgen in jezelf.
Ik ben er heel blij mee en gebruik de kaarten geregeld.”

Bestel jouw kaartendeck ‘Hervind jezelf’