• Mentale Rust

  Vind mentale rust in jezelf

Mentale Rust

Wil je mentale kracht ontwikkelen?

Herken jij jezelf hierin?

Na het overlijden van je geliefde of na een scheiding heb je altijd met grote veranderingen te maken. Je hebt de zorg over de kind(eren). Je gaat vrij snel weer naar het werk, omdat er aan je getrokken wordt om snel aan het werk te gaan. Je bent druk bezig met het draaiende houden van je gezin. Je doet al het mogelijke om alles zo goed mogelijk te organiseren.

 • Stress en drukte tussen privé en werk.
  Alles is je te druk, je ervaart teveel stress, je raakt overstuur, somberheid overvalt je steeds opnieuw.
 • Slaap tekort door de vele zorgen.
  De zorgen kunnen zijn het betalen van de vele rekeningen zoals alimentatie, huur of hypotheek, uitvaartondernemers, kinderopvang. Het steeds wakker worden in de nacht door nachtmerries en herinneringen die steeds terugkomen.
 • Het alleen zijn in de weekenden, op feestdagen, verjaardagen en vakanties. Alles alleen doen en je vindt het heel moeilijk om hiermee om te gaan.
 • Lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn, spanningshoofdpijn en weinig energie hebben. Het herstellen van een griep of verkoudheid duurt weken.

Chronische stress heeft invloed op je lichaam en hersenen

Je kunt niet altijd controleren wat er buiten jou om gebeurt.
Maar je kunt altijd controleren wat er binnen jou gebeurt.
Wayne Dyer –

Hoe zou het voor je zijn als

 • je ’s ochtend opstaat en heerlijk uitgerust bent
 • jij je negatieve gedachten kunt ombuigen naar iets positief
 • je meer energie hebt om plezier te hebben met je kinderen en meer geniet van de tijd samen met hen
 • je een liefdevolle relatie hebt met je sociale omgeving (gezin, familie, vrienden, collega’s)
 • je weer positief in het leven staat, je weer vertrouwen heb in het leven en daardoor alles weer aankan?

Als je de manier verandert waarop je naar de dingen kijkt,
veranderen de dingen waarnaar je kijkt
Wayne Dyer –

Laat mij je gids zijn na verlies

Net als jij heb ik met verlies te maken gehad in mijn leven. In de zomer van 2011 werd ik weduwe. Alles ging in een stroomversnelling en mijn rustige leven veranderde in een turbulente.

Op een dag moest ik toegeven dat ik mentaal vermoeid was en geheugenproblemen had. Ik kon zelfs het huis van mijn vriendin niet meer vinden. Ook al was er sprake van een wegomleiding moest ik vaststellen dat ik letterlijk en figuurlijk de weg kwijt was.

Ik geef je een steuntje in de rug gedurende de reis die je nu in je leven maakt. Ik heb het volste vertrouwen dat je veel meer opbouwende gedachten krijgt. Je zal zien en ervaren dat het positief denken iedere dag groeit.

Mentale Kracht Mentale RustHET MENTALE RUST PROGRAMMA BESTAAT UIT

 • Intakegesprek maximaal 1 uur
 • 8 coachsessies
 • Een sessie duurt maximaal 1 uur

Om de twee weken of één keer per maand kan een consult plaatsvinden.

 • Thuisopdrachten en oefeningen om thuis te doen
“Ik heb last van faalangst, perfectionisme en ben geneigd negatief te denken over situaties die zich voor doen. Daar wilde ik heel graag aan werken, om ook te kunnen genieten van het leven. Ik ben bij Jennifer geweest voor een intake en heb daarna het Mentale Rust Programma gevolgd. Ik was in het begin sceptisch, maar na de eerste EFT training voelde ik mij gelijk lichter. Ik kon situaties en gedachten anders bekijken. Ondanks mijn sceptische houding stelde Jennifer mij op mijn gemak. Daarnaast is Jennifer een warm en positief persoon. Die positiviteit draagt zij over. Zij begrijpt mij en weet mijn gevoelens goed te beschrijven.  
Zou u een natuurfoto willen gebruiken?”
RouwRoute transformatiecoach zelfliefde lichter leven Coach voor mannen na verlies

Met alles wat je is overkomen, kun je medelijden met jezelf hebben,  of je behandelt wat er is gebeurd als een geschenk.

Alles is een kans om te groeien, of een hindernis om te voorkomen dat je groeit.

Je mag kiezen

– dr. Wayne Dyer –

JA, ik kies voor Mentale Rust

  PS

  Stel dat je nu niet in actie komt, dan sta je over een jaar nog steeds op dezelfde plek als waar je nu staat. Zorg dat je geen spijt krijgt. Gooi het roer om en kom in actie. Ga voor de levensverandering, MENTAAL STERKER EN KRACHTIGER.