• Lichter Leven Programma

  Wil je de beweging maken naar je authentieke zelf, jezelf optimaliseren en zelfliefde ontwikkelen?

Lichter Leven programma

Heb jij dit ook?

 • Je voelt onrust, bent regelmatig gestresst en je slaapt slecht
 • Je worstelt met verdriet en pijnlijke gevoelens die je het liefst wegstopt
 • Het lukt je niet met jouw verlieservaring om te gaan, het blijft aan je knagen
 • Je veroordeelt jezelf voortdurend, laat staan dat je liefde voor jezelf kunt voelen
 • Je vraagt je af wat je hier te doen hebt en twijfelt over de toekomst

Je hebt iets heel pijnlijks meegemaakt: het overlijden of de scheiding van je vrouw. Emoties overvallen je op de gekste momenten. Je functioneert niet meer zoals je gewend was. Je werk, je gezondheid en ook je relaties met anderen lijden eronder. Je zou de fijne herinneringen willen koesteren en de pijn en het verdriet achter je laten, een nieuwe invulling aan je leven willen geven. Maar hoe?

Wat is jouw levensdoel? Welke toekomstdromen heb je?

 Je:

 • zou veel meer jezelf willen accepteren, een positief zelfbeeld ontwikkelen
 • verlangt ernaar je hart te volgen en doen waar je gelukkig van wordt
 • wilt dolgraag het optimale uit jezelf en jouw leven halen
 • zou zo graag weer echt willen genieten van het leven en in het NU leven
 • droomt van een gelukkig en gebalanceerd leven

Ik begrijp je heel goed. Ik ben daar ook geweest.

In de zomer van 2011 werd ik weduwe. Plots stond ik er alleen voor. Leven vanuit de overlevingsstand had extreme gevolgen, tot ruzies met dierbaren, oververmoeidheid en serieuze geheugenproblemen aan toe. De hulp van een coach bracht BALANS in mijn leven. Ik ervaarde meer RUST. Ik ben meer ontspannen. Ik koos ervoor om persoonlijk te blijven GROEIEN en te BLOEIEN. Ik wilde écht weten wie ik ben en vervolgens begon ik met de zoektocht naar mijn levensdoel.

Op dit moment vraag je je misschien van alles af…
Wie je bent, wat jou nou echt gelukkig maakt. Hoe jouw droomleven eruit ziet.
Waar je over 5 of 10 jaar staat. Doe je dan hetzelfde werk of iets anders en wat dan wel?

De aanwezigheid van passie in jezelf is het grootste cadeau dat je kunt ontvangen. Behandel het als een wonder.
~Wayne Dyer~

transformatie lichter leven

Hoe zou het voor je zijn als je

 • positief naar jezelf kijkt
 • straalt door de liefde en het geluksgevoel dat je ervaart
 • geheugen en concentratievermogen verbeterd zijn
 • lang gekoesterde droom/wens werkelijkheid wordt
 • kristalhelder weet wat je wilt en wat je passie is
 • lekker(der) in je vel zit en je goed voelt
 • het optimale uit jezelf en je leven kunt halen
 • beter omgaat met beperkende overtuigingen en lastige emoties
 • weet wat je hier op aarde doet en weer richting hebt in je leven

Over het Lichter Leven programma:
Het Lichter Leven programma is een uniek programma dat ontwikkeld is door Robert en Monique Bruggeman (Bridgeman). Dit programma helpt je in balans te komen op fysiek (lichaam), emotioneel (gevoelens), mentaal (gedachten) en spiritueel (passie) vlak. Je krijgt waardevolle handvatten aangereikt om je angsten te overwinnen en de regie over je leven in handen te krijgen, emoties in balans te brengen en zelfliefde te ontwikkelen. Verder ontwikkel je zelfvertrouwen, innerlijke kracht en inzichten om zo bewust, dankbaar, gelukkig, gezond, voorspoedig te leven voor jezelf en daarmee ook voor de mensen om je heen.

VRIJHEID betekent dat je niet gehinderd wordt om te leven zoals jij dat wilt. Al het andere is een vorm van slavernij.
~ Wayne Dyer~

transformatief coach zelfliefde lichter leven

​“Na het Mentale Rust programma heb ik JA gezegd tegen het Lichter Leven programma. Wat ben ik hier nu blij mee. Door dit programma heb ik mijn eigen ‘ik’ weer hervonden. Ik neem meer verantwoordelijkheid over mijn eigen leven, ik kan beter met mijn emoties om gaan, doe echt wat mij op dat moment gelukkig maakt en ik kan nu wel zeggen dat ik weer zelfverzekerd ben en veel lekkerder in mijn vel zit. Ik ben het waard. Jennifer is een hele lieve enthousiaste vrouw, die snapt waar je door heen gaat, altijd een luisterend oor biedt, begaan is met jouw situatie, je ontzettend goed hierbij kan coachen en dat alles doet zij voornamelijk met heel veel liefde en passie. Kortom: ik ben ontzettend blij dat ik toen JA heb gezegd.”

Lichter Leven Zelfliefde Zelfbewuster zijn

“Vorig jaar ben ik thuis komen te zitten vanwege een burn-out. Al jaren voelde ik dat er iets niet helemaal goed ging, maar wist ik niet hoe ik het kon oplossen. Dat merkte ik voornamelijk doordat ik heel moeilijk kon inslapen. Soms sliep ik een hele nacht niet. En de nacht erna ook niet. Later kreeg ik er paniekaanvallen bij. Op een gegeven moment ging het niet meer en heb ik contact met Jennifer gezocht.  Al vrij snel nadat ik met Jennifer aan de slag ben gegaan voelde ik mij rustiger en ging het slapen beter. Eens in de zoveel tijd gebeurt het nog eens dat het weer te druk in mijn hoofd is en slaap ik een nacht niet of slecht, maar het verschil is dat ik nu bij mezelf naga waar dit vandaan komt. Ik praat hier dan de volgende dag (bijv. met mijn partner) over en meestal lost het probleem zich dan vanzelf op. Ik weet er beter mee om te gaan.  Wat ik zo goed vind aan Jennifer is dat je aan alles merkt dat zij dit werk met passie doet. Enorme passie! Ze geeft je vertrouwen en een gevoel van veiligheid. Je kunt jezelf zijn bij haar.  Ik kan eenieder het Licht Leven programma aanraden, omdat je hierdoor veel dichter bij jezelf komt. Je weet beter wie je zelf bent, wat belangrijk voor jou is en waar je simpelweg blij van wordt. Hierdoor weet je beter wat goed voor jou is en is keuzes voor jezelf maken makkelijker.”

Lichter Leven Programma Oerzelfliefde
“Voor ik bij Jennifer kwam voelde ik mij als een wrak zowel lichamelijk als geestelijk. Mijn leven zag er doelloos en somber uit. Ik leefde niet het leven zoals ik het graag zou willen. Het voelde of alle inspanning die ik deed om het goed te doen alleen maar verder negatieve resultaten opleverden. Heel frustrerend! Ik zat in een negatieve neerwaartse spiraal waar ik niet meer uit leek te kunnen komen. Mijn doel was meer rust in mijn leven, een gelukkig leven en liefdevolle relaties. Het Lichter Leven Programma heb ik ervaren als een gids op het terugvinden van m’n positieve waardevolle eigen ik. Ik ben weer zelfverzekerder geworden. Ik neem meer verantwoordelijkheid over mijn eigen leven. Ik doe weer leuke dingen met mensen waar ik om geef. Ik heb meer mentale rust. Ik kan duidelijker verwoorden wat ik bedoel en mijn grenzen aangeven. Ik heb geleerd om mijn emoties meer te begrijpen. 80% van m’n fysieke klachten zijn (bijna) weg waardoor ik weer meer kan bewegen en ondernemen.
Jennifer is als coach gedreven, vrij, niet dwingend, enthousiast, spontaan en begaan. Het coachen doet ze met liefde en passie. Ze straalt het ook uit. Het licht voelde ik op het moment zij de voordeur open deed bij onze eerste ontmoeting. Jennifer komt rustig en ontspannen over. Ze luistert goed, stelt steeds de juiste vragen en geeft de nodige feedback. Dat laatste is erg fijn geweest voor mij. Zij kan precies verwoorden wat ik bedoel dan weet ik dat zij het écht heeft begrepen.”
Jennifer Ronoreso met Robert Bridgeman

“Wat jou speciaal maakt is je rauwe directheid, je oerkracht, je verbinding met de spirituele wereld, je enorme hart en je bent veel minder mentaal dan je collega’s. Jouw voelen is je sterkste kant.”

100% potentieel

Mijn motivatie om voor 100% het beste uit mijn leven te halen, kwam door mijn spirituele leraar, Robert Bridgeman. Zijn verhaal ‘In korte broek de Kilimanjaro beklommen in 48 uur’ maakte enorm veel indruk op mij, in het bijzonder de woorden ‘wij gebruiken slechts 1% van ons potentieel’. Daardoor werd ik zeer nieuwsgierig naar wat er zou gebeuren als ik die andere 99% zou gebruiken…

Het leven gaf mij een nieuwe kans. Ik vond opnieuw de liefde (we zijn verloofd!) en geniet enorm van het leven. Ik voel mij écht ZIELSGELUKKIG. Ik beleef VRIJHEID, omdat mijn passie nu mijn kompas is. Ik heb de LEF en MOED om mijn DROMEN te verwezenlijken zoals bijvoorbeeld elk jaar rondreizen met mijn gezin, en het opstarten van mijn coach- en trainingspraktijk.

Ik gun jou ook dat je mooie dromen werkelijkheid worden
Met het programma Lichter Leven neem je je leven in eigen hand en manifesteer je jouw gewenste magische leven vanuit je passie(s).

Lichter Leven beslaat twee delen: het ontdekken wie je bent en het ontdekken van je passie(s).

Wat krijg je als je hier JA tegen zegt?

 • Een intakegesprek van 1 uur
 • 12 persoonlijke 1-op-1 sessies, elke 2 of 4 weken (per sessie maximaal 2 uur)
 • Na elke sessie ontvang je een e-mail met thuisoefeningen, inspirerende video’s en artikelen om het geleerde te integreren in je dagelijkse leven.
 • Werkboek

 ALS JE NU JA ZEGT, DAN ONTVANG JE DE VOLGENDE BONUS:

Het boek “Start vandaag met Lichter Leven” van Robert Bruggeman

Start vandaag met Lichter Leven

Onderwerpen die aanbod komen zijn:

 • Wet van de Aantrekkingskracht
 • Kracht van Dankbaarheid
 • Doelen stellen en bereiken
 • Affirmaties en visualisatietechnieken
 • Je eigen “Droom Boek” ontwikkelen
Transformatief Coach EFT-tapping Facilitator Rouwcoach lichter leven

Boek hier het Lichter Leven Programma

  P.S. Dromen Durven Doen
  Stel dat je nu niet in actie komt, dan sta je over een jaar waarschijnlijk nog op precies dezelfde plek als waar je nu staat. Je ziet anderen hun dromen verwezenlijken en voor jou is het nog steeds een droom. Zorg dat je het leven leidt waarvan je gelukkig van wordt en vol passie doet wat je het liefste doet. Gooi het roer om, neem een besluit en kom in actie!

  Welke beslissing neem jij vandaag?
  Doe het voor jezelf, je ware zelf.

  LEEF JE DROOM

  Het lijkt altijd onmogelijk tot het is verwezenlijkt.
  ~Nelson Mandela~