• Lichter Leven Programma

  Welke dromen heb jij voor de toekomst?

Lichter Leven programma

Welke dromen heb jij voor de toekomst?

Herken je deze vragen?

De periode na het overlijden van je vrouw, man of partner of na je scheiding is zeer zwaar. Je wil doorgaan met leven. Wacht niet en ga op zoek naar je levensdoel.

Op dat moment stel jij jezelf vragen als:

 • Wat maakt mij nu écht zielsgelukkig?
 • Hoe ziet mijn droomleven eruit?
 • Welke richting wil ik nu opgaan in mijn leven nu ik deze zware tijd hebt overleeft?
 • Wat wil ik nu doen dat mij enorm veel plezier geeft?
 • Waar zie ik mezelf over 5 of 10 jaar: doe ik hetzelfde werk of iets anders en wat is dat ‘iets anders’?
 • Wat is mijn brandende verlangen / wensen?
 • Wat doe ik hier op aarde?
 • Wat zijn mijn passie(s)?

De aanwezigheid van passie in jezelf is het grootste cadeau die je kunt ontvangen. Behandel het als een wonder.
~Wayne Dyer~

Hoe zou het voor je zijn als

 • je lang gekoesterde droom uitkomt
 • je kristal helder krijgt wat je passie is
 • je je lekkerder voelt in je lichaam en je beter weet wat je wilt
 • je durft je droom na te streven
 • je straalt en je durft zichtbaar te zijn

In dit ‘Lichter Leven’ programma help ik je om een dankbaar, gelukkig, gezond, voorspoedig leven te creëren voor jezelf en daarmee ook voor de mensen om je heen. In dit programma ontdek je wie je bent en wat je passie(s) zijn. Dit doe ik in een aantal consulten. Je neemt daarbij verantwoording voor je eigen leven en manifesteert je gewenste magische leven vanuit je passie(s).

VRIJHEID betekent dat je niet gehinderd wordt om te leven zoals jij dat wilt. Al het andere is een vorm van slavernij.

~ Wayne Dyer~

Voor ik bij Jennifer kwam voelde ik mij als een wrak zowel lichamelijk als geestelijk. Mijn leven zag er doelloos en somber uit. Ik leefde niet het leven zoals ik het graag zou willen. Het voelde of alle inspanning die ik deed om het goed te doen alleen maar verder negatieve resultaten opleverden. Heel frustrerend! Ik zat in een negatieve neerwaartse spiraal waar ik niet meer uit leek te kunnen komen.
Mijn doel was meer rust in mijn leven, een gelukkig leven en liefdevolle relaties. Het Lichter Leven Programma heb ik ervaren als een gids op het terugvinden van m’n positieve waardevolle eigen ik. Ik ben weer zelfverzekerder geworden. Ik neem meer verantwoordelijkheid over mijn eigen leven. Ik doe weer leuke dingen met mensen waar ik om geef. Ik heb meer mentale rust. Ik kan duidelijker verwoorden wat ik bedoel en mijn grenzen aangeven. Ik heb geleerd om mijn emoties meer te begrijpen. 80% van m’n fysieke klachten zijn (bijna) weg waardoor ik weer meer kan bewegen en ondernemen.
Jennifer is als coach gedreven, vrij, niet dwingend, enthousiast, spontaan en begaan. Het coachen doet ze met liefde en passie. Ze straalt het ook uit. Het licht voelde ik op het moment zij de voordeur open deed bij onze eerste ontmoeting. Jennifer komt rustig en ontspannen over. Ze luistert goed, stelt steeds de juiste vragen en geeft de nodige feedback. Dat laatste is erg fijn geweest voor mij. Zij kan precies verwoorden wat ik bedoel dan weet ik dat zij het écht heeft begrepen.

Wat jou speciaal maakt is je rauwe directheid, je oerkracht, je verbinding met de spirituele wereld, je enorme hart en je bent veel minder mentaal dan je collega’s. Jouw voelen is je sterkste kant.

Kort Over Mij

In de zomer van 2011 werd ik weduwe. Plots stond ik er alleen voor. Het leven vanuit overlevingsstand had turbulente gevolgen. De hulp van een coach bracht BALANS in mijn leven. Ik ervaarde meer RUST. Ik ben meer ontspannen. Ik koos ervoor om persoonlijk te blijven GROEIEN en te BLOEIEN. Ik wilde écht weten wie ik ben en vervolgens begon ik met de zoektocht naar mijn levensdoel.

Mijn motivatie om te gaan voor 100% potentie van mezelf om het beste uit het leven te halen kwam door mijn spirituele leraar, Robert Bruggeman, zijn verhaal “In korte broek de Kilimanjaro beklommen in 48 uur” heeft enorm veel indruk op mij gemaakt in het bijzonder de woorden “wij gebruiken slechts 1% van onze potentie”. Als ik slechts 1% van mijn potentie gebruik dan ben ik zeer nieuwsgierig naar de 99% dat samen 100% vormt.

Ik heb veel plezier in het leven en voel mij écht ZIELSGELUKKIG. Ik beleef VRIJHEID in mijn leven, omdat mijn passie nu mijn kompas is. Ik heb de LEF en MOED om mijn DROMEN te verwezenlijken zoals bijvoorbeeld de rondreizen met mijn gezin en het opstarten van mijn coach- en trainingspraktijk.

Het Lichter Leven programma beslaat twee delen: het ontdekken wie je bent en het ontdekken van je passie(s). Het bestaat uit:

 • Intakegesprek maximaal 1 uur
 • 10 sessies
 • Een sessie duurt maximaal 2 uur

Start vandaag met Lichter LevenOm de twee weken of 4 weken kan een sessie plaatsvinden.

 • Na elke sessie opdrachten / oefeningen om thuis te doen
 • 13 stappen gebalanceerd leven / ontspannen door het leven, om thuis te doen
 • Werkboek en notitieblok
 • Inspirerende video’s
 • Boek “Start vandaag met Lichter Leven” van Robert Bruggeman

Boek hier je gratis consult Gelukkig zijn na Verlies


Van ROUWEN naar GENIETEN
Blijf op de hoogte en ontvang tips
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Geen spam, ik bescherm je privacy
Blijf geïnspireerd. Mis het niet.
×
×
WordPress Popup