• Gratis handleiding Emotionele Vrijheid met EFT

Daar zit je dan. Je grote liefde overleden, ze komt niet meer terug. Je staat er nu in je eentje voor, als weduwnaar, als ouder. Er zijn zoveel dingen te doen, want het leven gaat door. Maar jij staat stil en worstelt met je gevoelens.

Herken je dit?

 • De leegte en stilte, het Alleen Zijn… je vindt het verschrikkelijk.
 • Je probeert jouw eigen verdriet te verbergen voor je kind(eren), want jij moet er nu voor hen zijn.
 • Je kind(eren) stellen je vragen waarop je geen antwoorden hebt.
 • Het contact met andere mensen verloopt maar moeizaam, het lijkt wel of jullie elkaar niet meer kunnen begrijpen.
 • Je sleept jezelf door de dag, doodmoe van alle emoties en de vele nachten waarin je niet in slaap kunt komen door al je gepieker en je zorgen.
 • Je voelt je boos, verdrietig, onbegrepen en je bent totaal verward, wanhopig en vol onmacht, maar tegelijkertijd probeer je al die gevoelens zoveel mogelijk te verdoven.
 • Je hebt last van fysieke klachten zoals rugpijn, hoofdpijn, buikpijn, duizeligheid en verkrampte spieren en gewrichten.

Ik begrijp je. Rouwen is ontzettend intensief en als je kinderen hebt, nog eens extra zwaar.

Je gaat door een hele intense periode. En ook al weet ik niet precies hoe het voor jou is, ik ken rouw. Ook ik heb mijn partner verloren en bleef alleen over met een jong kind. Ik heb al die verschillende gevoelens en emoties ervaren en ik kon niets meer, terwijl er zoveel van mij gevraagd werd. Maar nadat ik mijn wonden heb leren helen, ben ik alleen maar krachtiger en moediger geworden. Ik heb het magische en mooie van het leven leren zien.

In de afgelopen jaren heb ik tools gekregen en geleerd om met tegenslagen om te gaan, de menselijke wonden te helen. De tegenslagen worden uiteindelijk je kracht, je sterke punt!

Hoe zou het zijn als je:

 • Meer rust zou ervaren en beter kunt ontspannen?
 • De relatie met anderen hersteld en liefdevol zou zijn?
 • Je verdriet en andere emoties niet meer zou verbergen voor je kinderen?
 • Meer plezier zou beleven met je kind(eren) en samen kunt genieten van het leven?
 • Weer zou kunnen denken in mogelijkheden, positief de wereld in zou kijken, een andere, positief gestemde kijk op de situatie zou hebben?
 • Met vreugde en vertrouwen naar de toekomst kunt kijken?

Er is een manier waarmee je heel eenvoudig kunt leren omgaan met alles wat je voelt en ervaart. Het heeft mij heel erg geholpen bij het verwerken en helen tijdens mijn rouwproces.

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een eenvoudige methode die helpt bij de gevoelens en gedachten die je hebt bij een verlieservaring. Je kunt het zien als het opruimen of opschonen van je emoties, je emotionele verwerking van het grote verlies.

transformatiecoach EFT zelfliefde

Deze handleiding die ik voor jou heb gemaakt, is een helpende hand bij de emoties die opkomen bij grote zware intense verlieservaringen zoals overlijden of echtscheiding. Het zal je helpen om aan de slag te gaan met je emotionele verwerking waardoor je weer verder kunt met jouw leven, samen met je kinder(en), voor wie dit trouwens ook heel geschikt is.