• Emotionele Rust

  Wil je de relatie verbeteren met je (schoon) ouders, familieleden, vrienden, collega’s en buren?

Emotionele Rust

Wil je de relatie verbeteren met je (schoon) ouders, familieleden, vrienden, collega’s en buren?

Echte magie in relaties is de afwezigheid van een oordeel over anderen. ~ Wayne Dyer ~

HERKEN JE DIT NA VERLIES VAN JE GELIEFDE OF JE SCHEIDING?

 • Je voelt en toont geen emoties. Je voelt geen sensaties meer in je lichaam. Het lijkt wel of je verdoofd bent en niets mee kan voelen. Niks kan je meer wat schelen. Je lijkt onverschillig.
 • De mening van een ander kan je echter zo van je stuk brengen. Jij bent van mening dat ze je niet begrijpen, omdat anderen de diepte van je verdriet niet kunnen doorgronden.
 • Je hebt een wijzende vinger naar je familie, vrienden, collega’s en buren. Alles lijkt mis te gaan in je leven en het is iedereen zijn schuld. Je zoekt de schuld bij een ander.
 • Je raakt snel geprikkeld, je zit bomvol irritaties en steeds oplopende boosheid.
 • De ruzies met (schoon)familie, vrienden, collega’s en buren. De bemoeienis van je (schoon)familie voelt heel verstikkend of benauwend of controlerend.

Wanneer je over een ander oordeelt
dan omschrijf je hun niet;
je omschrijft jezelf.
~ Wayne Dyer ~

Hoe zou het voor je zijn als je meer emotionele rust en ontspanning hebt en weer gelukkig voelt in je leven. Je open staat voor een nieuwe relatie of je een gelukkige liefdevolle nieuwe relatie hebt. Je gaat weer emoties voelen en kan eindelijk huilen om je verlies dat erg veel pijn doet. Je voelt je vrij en stukken lichter, omdat je vertrouwen krijgt en de tegenslag in je leven accepteert. Je hebt controle over emoties die steeds opkomen.

Laat mij je gids zijn na verlies

Net als jij heb ik met verlies te maken gehad in mijn leven. In de zomer van 2011 werd ik weduwe. Alles ging in een stroomversnelling met turbulente gevolgen. Het onbeschrijfelijk gevoel van boosheid en de oplopende irritaties die voor ruzies zorgen door mijn somberheid en prikkelbaarheid. Ik verloor heel snel mijn geduld, ook naar mijn zoon.

Ik geef je een steuntje in de rug gedurende deze reis die je nu maakt in je leven. Ik heb het volste vertrouwen in liefdevolle relaties. Al een aantal jaren heb ik een gelukkige relatie met mijn nieuwe geliefde. Mijn vriendenkring en (schoon)familie is uitgebreid. Bij de feesten en verjaardagen zijn ze allemaal bij elkaar.

Het Emotionele Rust programma gaat om relatiemanagement, jezelf liefhebben staat centraal. Je kracht die je uit handen hebt gegeven, neem je terug.

HET EMOTIONELE RUST PROGRAMMA BESTAAT UIT

 • Intakegesprek
 • 7 coachsessies
 • Een consult duurt maximaal 1,5 uur.

Om de twee weken of één keer per maand kan een consult plaatsvinden.

 • Thuisopdrachten en oefeningen om thuis te doen

“Een paar maanden na het overlijden van mijn lieve vrouw beveelde een familielid Jennifer aan. Ik nam contact met haar op, omdat ik troost en begrip zocht bij iemand. Het resultaat van haar ondersteuning is dat ik opgeknapt bent o.a. door veel over het verlies te praten, boosheid van diverse familieleden weg te nemen en de blik op de toekomst te zetten. Ik ben blij en dankbaar dat het is gelukt! Jennifer begreep mijn ziele roerselen tot in het allerdiepste, omdat zij het helaas ook heeft mee moeten maken. Jennifer stelde mij op mijn gemak en zij kon mij zelfs aan het huilen brengen, maar ook aan het lachen krijgen. Dat is fantastisch!”

Marianne Williamson

“Door een langdurig gevoel van onveiligheid besloot ik naar Jennifer te stappen. Die stap was niet zo groot. Jennifer kende ik al van de Yoga en haar liefdevolle energie maakte dat ze regelmatig in mijn gedachten verscheen. Dat voelde als een signaal dat ik bij haar moest zijn. Jennifer heeft me met haar Emotionele Rust Programma veel bijgebracht. Het was voor mij een diep programma. Diep omdat diepgewortelde angst nog parten speelde in mijn leven. Met hulp van Jennifer pakten we al deze patronen en overtuigingen liefdevol aan. Ik leerde meer van mezelf te houden, mezelf zachter toe te spreken en veiligheid binnen mezelf te zoeken. Het was heel fijn om met een gelijkgestemde dit proces te bewandelen. Ik zou dit programma anderen die vooral hard/kritisch voor zichzelf zijn, dit programma zeker kunnen aanbevelen. Jennifer staat voor Oerliefde en je vergeet bij haar spontaan de weerstand, de boosheid en het lijden, zodat je weer ruimte kunt vinden voor het ontdekken van je eigen kinderlijke onschuld. Ze heeft een bijzonder zacht maar ook krachtig voorkomen en ze raakt je hart aan. Het is een oude ziel en daarmee vergeet je alle oppervlakkige zaken die hier in het heden spelen om te doorvoelen wat je eigenlijke doel hier is op aarde en weet zo tot je door te dringen en je te laten voelen wat er werkelijk toe doet, LIEFDE.

Dank en diep respect voor je lieve Jennifer, Zuster.”

Jennifer Ronoreso coach Wateringen

Boek hier je Emotionele Rust Programma


  jennifer Ronoreso Emotionele Rust na Verlies

  Hoe mensen jou behandelen is hun karma;
  hoe jij reageert is de jouwe.
  – Wayne Dyer –

  PS
  Stel dat je nu niet in actie komt, dan sta je over een jaar in een nog grotere sociale isolement. De vele stuk gelopen relaties met je familie, vrienden en collega’s. Zorg dat je geen spijt krijgt. Gooi het roer om en kom in actie. Kies voor liefdevolle relaties in je leven!