• Emotionele Rust na Verlies

  Wil je de relatie verbeteren met je (schoon) ouders, familieleden, vrienden, collega’s en buren?

Emotionele Rust na Verlies

Wil je de relatie verbeteren met je (schoon) ouders, familieleden, vrienden, collega’s en buren?

Echte magie in relaties is de afwezigheid van een oordeel over anderen.

– Wayne Dyer –

HERKEN JE DIT NA VERLIES VAN JE GELIEFDE OF JE SCHEIDING?

 • Je voelt en toont geen emoties. Je voelt geen sensaties meer in je lichaam. Het lijkt wel of je verdoofd bent en niets mee kan voelen. Niks kan je meer wat schelen. Je lijkt onverschillig.
 • De mening van een ander kan je echter zo van je stuk brengen. Jij bent van mening dat ze je niet begrijpen, omdat anderen de diepte van je verdriet niet kunnen doorgronden.
 • Je hebt een wijzende vinger naar je familie, vrienden, collega’s en buren. Alles lijkt mis te gaan in je leven en het is iedereen zijn schuld. Je zoekt de schuld bij een ander.
 • Je raakt snel geprikkeld, je zit bomvol irritaties en steeds oplopende boosheid.
 • De ruzies met (schoon)familie, vrienden, collega’s en buren. De bemoeienis van je (schoon)familie voelt heel verstikkend of benauwend of controlerend.

Wanneer je over een ander oordeelt
dan omschrijf je hun niet;
je omschrijft jezelf.

– Wayne Dyer –

Hoe zou het voor je zijn als je meer emotionele rust en ontspanning hebt en weer gelukkig voelt in je leven. Je open staat voor een nieuwe relatie of je een gelukkige liefdevolle nieuwe relatie hebt. Je gaat weer emoties voelen en kan eindelijk huilen om je verlies dat erg veel pijn doet. Je voelt je vrij en stukken lichter, omdat je vertrouwen krijgt en de tegenslag in je leven accepteert. Je hebt controle over emoties die steeds opkomen.

Laat mij je gids zijn na verlies

Net als jij heb ik met verlies te maken gehad in mijn leven. In de zomer van 2011 werd ik weduwe. Alles ging in een stroomversnelling met turbulente gevolgen. Het onbeschrijfelijk gevoel van boosheid en de oplopende irritaties die voor ruzies zorgen door mijn somberheid en prikkelbaarheid. Ik verloor heel snel mijn geduld, ook naar mijn zoon.

Ik geef je een steuntje in de rug gedurende deze reis die je nu maakt in je leven. Ik heb het volste vertrouwen in liefdevolle relaties. Al een aantal jaren heb ik een gelukkige relatie met mijn nieuwe geliefde. Mijn vriendenkring en (schoon)familie is uitgebreid. Bij de feesten en verjaardagen zijn ze allemaal bij elkaar.

HET EMOTIONELE RUST PROGRAMMA BESTAAT UIT

 • Intakegesprek
 • 5 consulten
 • Een consult duurt maximaal 1,5 uur.

Om de twee weken of één keer per maand kan een consult plaatsvinden.

 • Thuisopdrachten en oefeningen om thuis te doen

Een paar maanden na het overlijden van mijn lieve vrouw beveelde een familielid Jennifer aan. Ik nam contact met haar op, omdat ik troost en begrip zocht bij iemand. Het resultaat van haar ondersteuning is dat ik opgeknapt bent o.a. door veel over het verlies te praten, boosheid van diverse familieleden weg te nemen en de blik op de toekomst te zetten. Ik ben blij en dankbaar dat het is gelukt! Jennifer begreep mijn ziele roerselen tot in het allerdiepste, omdat zij het helaas ook heeft mee moeten maken. Jennifer stelde mij op mijn gemak en zij kon mij zelfs aan het huilen brengen, maar ook aan het lachen krijgen. Dat is fantastisch!

Boek hier je gratis consult Gelukkig zijn na Verlies


jennifer Ronoreso Emotionele Rust na Verlies

Hoe mensen jou behandelen is hun karma;
hoe jij reageert is de jouwe.
– Wayne Dyer –

PS
Stel dat je nu niet in actie komt, dan sta je over een jaar in een nog grotere sociale isolement. De vele stuk gelopen relaties met je familie, vrienden en collega’s. Zorg dat je geen spijt krijgt. Gooi het roer om en kom in actie. Kies voor liefdevolle relaties in je leven!

Van ROUWEN naar GENIETEN
Blijf op de hoogte en ontvang tips
Thanks for signing up. You must confirm your email address before we can send you. Please check your email and follow the instructions.
Geen spam, ik bescherm je privacy
Blijf geïnspireerd. Mis het niet.
×
×
WordPress Popup