• Gratis Dankbaarheid Training

Magie bestaat als je durft ervoor te kiezen. Alles is mogelijk! Zelfs als je rouwt…

Wanneer je in je leven met zware tegenslagen te maken hebt, zit je er écht niet op te wachten om dankbaar te (mogen) zijn. Het komt waarschijnlijk ook niet in je op. De weerstand om te danken voor wat er nu in je leven gebeurt, is in je hele lichaam te voelen. Danken! Hoezo?

Ervaar jij dit?

 • De leegte en stilte, het Alleen Zijn, het isolement waarin je leeft… je vindt het verschrikkelijk.
 • Je probeert jouw eigen verdriet te verbergen voor je kind(eren), want jij moet er nu voor hén zijn.
 • Je sleept jezelf door de dag, doodmoe van alle emoties en de vele nachten waarin je niet in slaap kunt komen door al je gepieker en je zorgen.
 • Je voelt je boos, verdrietig, onbegrepen en je bent totaal verward, wanhopig en vol onmacht, maar tegelijkertijd probeer je al die gevoelens zoveel mogelijk te onderdrukken.
 • Je zit écht niet lekker in je vel. Een (kleine) trigger is al voldoende om je te doen ontploffen.
 • Je hebt last van fysieke klachten zoals rugpijn, hoofdpijn, buikpijn, duizeligheid en verkrampte spieren en gewrichten.

Hoe lang ga je nog in deze situatie blijven? En waar gaat het naartoe…??

Je kunt jouw natuurlijke gevoelens van verlies (rouw) in de doofpot stoppen en fysiek, sociaal en emotioneel in een negatieve spiraal blijven zitten. Maar wat gaat dat je opleveren voor de rest van je leven en voor je kind(eren)? Zeker niet dat wat je eigenlijk wenst.

Maar…

Je kunt, nu direct, beginnen met het lichter maken van je leven. Zonder ingewikkeld gedoe. Maar juist op een hele simpele manier, die je op elk moment en op elke plek kunt toepassen in slechts een paar seconden.

Het is zó simpel dat de meeste mensen niet eens op het idee zouden komen of kunnen geloven dat het werkt. Daarom help ik een handje. Waar ik het over heb? Er een gewoonte van maken om dankbaar te zijn…

Er is wetenschappelijk aangetoond dat dankbaarheid een tool is voor een gelukkig(er) leven. Je kunt dit dus bewust inzetten om een fijner leven voor jezelf (en je omgeving) te creëren.

Ik nodig je uit om het te proberen en ik ben ervan overtuigd dat het je leven zal veranderen op een positieve manier. Zie deze Dankbaarheid Training als een experiment en ervaar zelf hoe (en dat) het werkt.

Hoe zou het zijn als:

 • Je makkelijker om kan gaan met stress en tragische gebeurtenis(sen)?
 • Je veel meer en intenser geniet van wat er nu al is en wat je nu al hebt?
 • De kleine dagelijkse zaken een enorm verschil in je leven maken?
 • Je weer rustig kunt slapen en uitgerust en ontspannen wakker wordt?
 • Je je zelfverzekerder voelt en weer zelfvertrouwen ervaart?
 • Je energieniveau begint te stijgen en je weer levenslust krijgt?
 • Je doemdenken plaats maakt voor positieve gedachten en vertrouwen in de toekomst?
RouwRoute transformatiecoach lichter leven

Lichter Leven affirmatie

“Ik voel me dankbaar en gelukkig nu ik ontspannen en vol vertrouwen in het leven sta.”

Dankbaarheid is een sterke vibratie, die dichtbij onvoorwaardelijke liefde staat. Het is een onbeschrijflijk gevoel dat je rondom je hartstreek kan ervaren. Het opent je hart waardoor de liefde vrij door elke cel van je lichaam en je geest kan stromen.

Het dankbaar zijn is een krachtige emotie die je lichaam en geest in een staat van ontvangen zet. Op een mysterieuze wijze laat het je wensen, verlangens en doelen in vervulling gaan. Dankbaarheid is helend. Dankbaarheid is het vermogen open te staan voor liefde. Dankbaarheid is vertrouwen hebben in het leven.

Dankbaarheid is een tegengif voor wantrouwen naar het leven.

Jij mag weer vertrouwen hebben in het leven.

Beschouw wat je nu ‘hebt’ niet als vanzelfsprekend, maar GENIET ervan! Bouw en kweek geluk en liefde door dankbaar te zijn voor de simpele dagelijkse momenten. Ik daag je uit te danken voor wat je hebt.

Het is aan jou om de schoonheid van alledaagse dingen te zien. Doorsta groot verlies met dankbaarheid. Wees dankbaar voor de liefde die je hebt gekend, ook al voel je daar weerstand bij (wat heel begrijpelijk is!).

Gebruik dankbaarheid juist als je door een periode van verdriet heengaat. Het zal je helpen.

Verwelkom magie in je leven en meld je aan voor de gratis online Dankbaarheid Training “de Magie van Dankbaarheid” hieronder en geef je leven een snufje magie.

transformatiecoach zelfliefde lichter leven

Je gegevens zijn veilig bij mij, ik zal ze niet delen met anderen. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens.*

RouwRoute van rouwen naar genieten

“Wanneer je dankbaar bent, verdwijnt angst en verschijnt overvloed …”

~ Anthony Robbins ~